Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Dagtocht IJsselhoeve en een spetterende live show

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Verenigingen » Dagtocht IJsselhoeve en een spetterende live show

Prijs vanaf
€ 70,50
p.p.

Dagtocht IJsselhoeve en een spetterende live show

Wie van meezingen houdt moet beslist deze dagtocht kiezen. Nadat u een mooie rondrit door de omgeving in de ochtend gemaakt heeft gaat u in de middag gezellig meezingen tijdens een spetterende live show. Lees s... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

de IJsselhoeve

Eekstraat 15

6984 AG

Doesburg, Nederland

Klik hier voor de website

“De IJsselhoeve” is het juiste adres voor uw gezellige dagje uit, personeels- of teambuildingsactiviteiten. Ook voor elk feest, groot of klein, moet u bij “De IJsselhoeve” zijn!!

Het team enthousiaste medewerkers van de “De IJsselhoeve” maakt van ieder evenement een ware happening, waar nog lang over nagepraat zal worden. Brabant Expres Reizen stelt graag op basis van uw wensen uw ideale dagje uit samen!


Prijs vanaf
€ 70,50
p.p.

Dagtocht IJsselhoeve en een spetterende live show

Wie van meezingen houdt moet beslist deze dagtocht kiezen. Nadat u een mooie rondrit door de omgeving in de ochtend gemaakt heeft gaat u in de middag gezellig meezingen tijdens een spetterende live show. Lees snel verder, want er zijn verschillende shows mogelijk!
Ochtend
U begint de dag bij de IJsselhoeve met onbeperkt koffie/thee met iets lekkers. Hierna gaat u een gezellige en mooie rondrit maken onder leiding van een gids door de omgeving van Doesburg en de ‘’Posbank” met de mooie natuurlijke kiekjes en bezienswaardigheden. Dat is volop genieten.

Middag
Na de lunch gaat u een gezellige middag beleven met de keuze uit diverse shows zoals:

De vliegende nonnen: De nonnen van het klooster uit het Limburgse dorpje Keuperheide, vertellen waar zij zoal heen zijn gevlogen de afgelopen jaren. Ze brengen een heuse variété show en kruipen in de kleding uit o.a. Schotland, België, Oostenrijk, Disneyland, Dromenland en vele andere landen. Een show vol herkenbare liedjes, humor en interactie.

Hollandse meezing middag: Een middag waar de gast de baas is. Wij zingen al uw verzoekjes uit de rijke hit historie van 1940 tot aan 1980. Gouwe ouwe Nederlandstalige liedjes afgewisseld met liedjes van o.a. Jim Reeves, Connie Francis Engelbert Humperdinck, Doris Day en vele andere.

Musical show: Een show met liedjes uit de grootste Nederlandse musicals zoals ‘’Ja zuster, nee zuster’’, ‘’De Jantjes’’, ‘’Moeder, ik wil bij de Reveu’’, ‘’Cats’’, ‘’Oliver Twist’’, ‘’Citroentje met suiker’’, ‘’Mary Poppins’’ en nog vele andere. De liedjes worden allemaal gebracht in de Nederlandstalige versie.

Na de live show heeft u tijd om gezellig na te genieten en bij te praten over de show onder het genot van een drankje. U sluit de dag af met een grandioos diner-buffet.

Vertrek 08:30 uur – Thuiskomst 21:00 uur

Meer informatie

 • Rolstoelvriendelijk;
 • Max. 350 deelnemers.
Heeft u meer dan 350 deelnemers, neem dan contact met ons op en wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief busvervoer;
 • De vanaf prijzen zijn op basis van volle bezetting in de touringcar;
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal;
 • Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.
Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht IJsselhoeve en de ''Ommuurde Wijngaard''

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Onbeperkt koffie/thee met iets lekkers;
 • Rondrit door de omgeving onder leiding van een gids;
 • Achterhoeks lunch-buffet met koude en warme lekkernijen;
 • Live show naar keuze;
 • Diner-buffet met o.a. Doesburgse mosterdsoep met spekjes en een dag-soep, div. huisgemaakte salades, de welbekende beenham, kipfilet, IJsselhoeve-vleesschotel, ouderwets gebakken aardappeltjes met spekjes en prei en nog veel meer. Natuurlijk alles onbeperkt. Ook de vleesgerechten.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.

Opties

 • Live show: De vliegende nonnen :
  De nonnen van het klooster uit het Limburgse dorpje Keuperheide, vertellen waar zij zoal heen zijn gevlogen de afgelopen jaren. Ze brengen een heuse variété show en kruipen in de kleding uit o.a. Schotland, België, Oostenrijk, Disneyland, Dromenland en vele andere landen. Een show vol herkenbare liedjes, humor en interactie.
 • Live show: Hollandse meezing middag :
  Een middag waar de gast de baas is. Wij zingen al uw verzoekjes uit de rijke hit historie van 1940 tot aan 1980. Gouwe ouwe Nederlandstalige liedjes afgewisseld met liedjes van o.a. Jim Reeves, Connie Francis Engelbert Humperdinck, Doris Day en vele andere. 
 • Live show: Musical show :
  Een show met liedjes uit de grootste Nederlandse musicals zoals ‘’Ja zuster, nee zuster’’, ‘’De Jantjes’’, ‘’Moeder, ik wil bij de Reveu’’, ‘’Cats’’, ‘’Oliver Twist’’, ‘’Citroentje met suiker’’, ‘’Mary Poppins’’ en nog vele andere. De liedjes worden allemaal gebracht in de Nederlandstalige versie. 
Dagtocht IJsselhoeve en de ''Ommuurde Wijngaard''
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht IJsselhoeve en de ''Ommuurde Wijngaard''

Offerte aanvragen