Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Monschau
Filter


Rubriek

Aantal dagen


Vertrekperiode


Monschau

Laten we eerlijk zijn, Monschau is de stad die 300 jaar stil heeft gestaan en dat maakt een bezoek aan deze stad zo bijzonder! Dit is terug te zien in de nog originele vakwerkhuizen en typische gevels. In al deze vakwerkhuisjes liggen de lokale specialiteiten van Monschau verborgen. Tijdens deze dagtocht maakt een stadswandeling onder leiding van een Nederlands sprekende gids en maakt u kennis met de typische lokale specialiteiten. Zo proberen we onder andere Vennbrokken, Els, mosterd van onze mosterdmolen, Dütchen en vers gebrande koffie. Al deze producten zijn ter plaatse ook te koop.

Maak uw bezoek aan Monschou compleet door een bezoek te brengen aan de Burcht bovenop de Schlossberg en geniet van een adembenemend uitzicht.
Er zijn 2 reizen beschikbaar
 

Dagtocht Monschau, de parel van de Eifel

Monschau heeft met recht de bijnaam ‘de Parel van de Eifel`. Het kleine plaatsje is mooi tijdens elk seizoen van het jaar. U vindt er vele vakwerkhuisjes en met de kinderkopjes is het plaatje compleet. U ...

Prijs vanaf
€ 27,50 p.p.

Kerstmarkt Monschau

Diverse data mogelijk o.a. zaterdag 25 november 2017

De kerstmarkt in Monschau bestaat uit tal van kraampjes met gebak en warm eten. Ook liefhebbers van warme wijn en cognac punch kunnen hun hart ophalen, want er wordt genoeg geserveerd tegen de kou. Andere kraam...