Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Fanreis met Dennie Christian naar Spanje

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Muziekreizen » Fanreis met Dennie Christian naar Spanje

Prijs vanaf
€ 545,00
p.p.
 
 
 
 

Reis mee met Brabant Expres Reizen en Televisiereizen.nl naar het gezellige Spanje en kies voor een bus- vlieg- of autoreis! Na de ontzettend gezellige kerstreis afgelopen jaar heeft Dennie Christian zin in ... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Fanreis met Dennie Christian naar Spanje

Reis mee met Brabant Expres Reizen en Televisiereizen.nl naar het gezellige Spanje en kies voor een bus- vlieg- of autoreis!

Na de ontzettend gezellige kerstreis afgelopen jaar heeft Dennie Christian zin in weer een nieuwe uitdaging samen met 'zijn club'. Hij zou heel graag samen met jullie een hele week lang een muzikale vakantie willen houden! Natuurlijk, we gaan samen op vakantie naar de zon. Lekker luieren aan het zwembad en aan het strand. Lekker eten... Maar we gaan ook samen muziek maken. In een leuk hotel, dicht bij het strand, zwembad, gezellige sfeer, uitjes samen naar bijvoorbeeld Barcelona.... en natuurlijk muziek, muziek en nog eens muziek. Jullie zien Dennie Christian meestal op tv of vanuit een zaal als hij bovenop het podium staat, maar hij wilt het nu eens een keer anders, want hij wilt samen met jullie zingen. Samen oefenen, samen repeteren en zelfs samen optreden. Tijdens het 5e Internationale Festival van Pineda de Mar. Dat wordt natuurlijk een dolle boel.

In het hotel waar we samen gaan logeren gaan we natuurlijk ook iedere dag samen repeteren.... (niet te lang want we willen ook naar het strand)... en kijken wie er straks meezingt. We zullen daar beslist veel lol mee hebben. En wie echt helemaal niet kan zingen, nou die staat toch wel op het podium naast me en zorgt voor een vrolijke sfeer, door het publiek aan te moedigen om mee te klappen. Dennie denkt dat dit heel erg gezellig gaat worden en weer voor superleuke, spectaculaire en onvergetelijke hartverwarmende momenten gaat zorgen. Het gaat hierbij uitsluitend om het plezier samen en de tijd die we samen op een fijne manier kunnen doorbrengen. Letten jullie er wel op, er zijn maar 60 plaatsen!