Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Hard Island Festival 2017

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Fun » Hard Island Festival 2017

Prijs vanaf
€ 259,00
p.p.
 
 
 
 

Boek nu jouw ultieme partyvakantie naar Hard Island in Kroatië! Geniet samen met party people van over de hele wereld van de beste hardstyle en hardcore DJ's tijdens hét evenement van het jaar: ... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Hard Island Festival 2017

Boek nu jouw ultieme partyvakantie naar Hard Island in Kroatië! Geniet samen met party people van over de hele wereld van de beste hardstyle en hardcore DJ's tijdens hét evenement van het jaar: Hard Island 2017!

Brabant Expres Reizen heeft in samenwerking met The Party Express een huis op een centrale locatie op korte afstand van Hard Island Festival afgehuurd. Het feest begint bij ons al in de luxe touringcar!

Boek dus snel je reis want dit festival wil je zeker niet missen! Er zijn slechts een beperkt aantal appartementen en busplaatsen. Vol = vol..

Wil je alleen de busreis reserveren dan kun je tijdens de boeking de optie 'alleen vervoer' kiezen.
Of heb je zelf al vervoer geregeld? Klik dan hier en je logeert in ons appartementencomplex in Novalja!

Privéreis organiseren? Geen probleem! Klik hier om een offerte aan te vragen voor Hard Island Festival 2017 of bel: 088 - 50 60 310.