Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Kasteelhotel Purschenstein

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Kasteelhotel Purschenstein

 
 
 
 

Bent u op zoek naar een Koninklijke reis? Dan is een verblijf in Kasteelhotel Purschenstein de beste keuze! Het kasteel ligt op een prachtig landgoed midden in het Ertsgebergte, vlakbij de Tsjechische grens ... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Kasteelhotel Purschenstein

Bent u op zoek naar een Koninklijke reis? Dan is een verblijf in Kasteelhotel Purschenstein de beste keuze!

Het kasteel ligt op een prachtig landgoed midden in het Ertsgebergte, vlakbij de Tsjechische grens en steden als Dresden en Praag. Naast het kasteel (anno 1253) zijn de Beurs (het voormalig financieel beheer van het kasteel) en het koetshuis te vinden.

Daar treft u ook het exclusieve restaurant ‘Remise’ aan. Verder zijn er nog een prachtig kasteelpark, drie mooie vijvers en een eigen kruidentuin. De stijlvolle, met liefde en met veel oog voor detail ingerichte kamers en suites bevinden zich in de drie historische gebouwen (kasteel, beurs en koetshuis) en nodigen uit voor een ontspannen verblijf.

Offerte aanvragen