Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Luxemburg
Filter

Rubriek

Steden


Aantal dagen


Vertrekperiode

Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg (in het Luxemburgs: Groussherzogtum Lëtzebuerg) ligt net als Nederland en België in de Benelux. Luxemburg grenst aan de landen België, Frankrijk en Duitsland en ligt op het kruispunt van de Germaanse en Latijnse culturen.

Het is het enige Groothertogdom ter wereld! Daarnaast is Luxemburg het op één na kleinste land van de Europese lidstaten. Het kleine landje is groot in staalindustrie, de financiële sector en loopt voorop in high-tech industrie en profiteert bovendien van een strategische locatie in het hart van West-Europa. Het heeft meer natuurlijke schoonheid dan je zou verwachten gezien haar grootte. En als één van de drie rijkste landen ter wereld, heeft Luxemburg heeft een zeer hoge levensstandaard. Vanwege de lage belastingen profiteert u ook nog eens van voordeligere prijzen dan in Nederland.
Er is 1 reis beschikbaar
 
Prijs vanaf
€ 35,00 p.p.

Kerstmarkt Luxemburg

Diverse data mogelijk o.a. zaterdag 09 december 2017

Elk jaar wordt Luxemburg-stad omgetoverd tot een echt kerst dorp. Het centrale plein van de hoofdstad wordt bedekt met kleine houten hutjes waar kaarsen, speelgoed, decoratie, snoep wordt verkocht. Ook wordt er...