Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Schoolreizen » Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Prijs vanaf
€ 22,00
p.p.
 
 
 
 

Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Een schoolreisje met Brabant Expres Reizen naar Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk. Rangers vertellen alles over de Afrikaanse dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari zijn... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen 1

5081 NJ

Hilvarenbeek, Nederland

Klik hier voor de website

Zou u Afrika in één dag willen beleven? Kom dan naar Safaripark Beekse Bergen. Met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s ontmoet u ontzettend veel dieren in het grootste Wildlife park van Nederland. Net als chimpansees, jachtluipaarden en neushoorns n woont ook de grootste olifant van Europa, genaamd Calimero in het park. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar in de winter waarin de dieren zich heel anders gedragen. Het park kunt u op meerdere manieren beleven, bijvoorbeeld met de safaribus, de safariboot of wandelend. Onderweg vertellen de rangers in de safaribus of boot u de meest interessante weetjes. Handige plattegronden geven aan welke dieren u tegen kunt komen tijdens de verschillende safaritochten. Een grote groep giraffen spotten, bukken voor enorme roofvogels en op brulafstand van een groep grommende leeuwen komen?


Prijs vanaf
€ 22,00
p.p.

Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Een schoolreisje met Brabant Expres Reizen naar Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk. Rangers vertellen alles over de Afrikaanse dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari zijn leerlingen een hele dag zoet. Aanrader is ook de Klaskamer, dit is het Afrikaans gethematiseerde leslokaal van het safaripark. Rangers verzorgen hier speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs ontwikkelde lessen waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt.

Neem uw leerlingen dus een dagje mee naar Afrika! In Safaripark Beekse Bergen, het grootste Afrikaanse wildlifepark van de Benelux (120 hectare), waagt uw klas zich in het hol van de leeuw. Beestachtig spannend dus, maar ook leerzaam. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school.

Per bus, boot en te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen
de rangers de interessantste weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even lekker bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt over de dieren! Ook de spectaculaire roofvogelshow is een absolute aanrader! Tijdens de show zie je de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Per bus, boot en te voet komen de leerlingen spelenderwijs van alles te weten over de vele dieren. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spetterende speelpret & splashende waterfun dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

Safaripark Beekse Bergen is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland! Het Afrikaanse park in Hilvarenbeek is en blijft dan ook een populaire bestemming voor meesters, juffrouwen en leerlingen die op zoek zijn naar een even leerzame als leuke en avontuurlijke schoolreis.
Programma:
U vertrekt vanochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Hilvarenbeek rijden. Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school.

Het is tevens mogelijk een combinatie te maken met Speelland Beekse Bergen. Speelland is onderdeel van Beekse Bergen en ligt op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen. Je kunt er lekker spelen op bijvoorbeeld de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg, de botsboten en ál die andere attracties.

Meer informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief busvervoer en entree;
 • Minimaal 50 deelnemers per bestemming;
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal;
 • Reisdatum dient een doordeweekse dag te zijn (buiten de schoolvakanties);
 • De genoemde vanaf prijs is gebaseerd op de voordeligste vroegboekkorting. Afhankelijk van uw boekdatum kan deze afwijken:
 • Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden;
Heeft u minder dan 50 deelnemers, meerdere opstapplaatsen, een excursie in het weekend of andere wensen? Niets is ons te gek, wij maken graag een offerte op maat!
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per touringcar;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Uw eigen opstapplaats;
 • Entree Safaripark Beekse Bergen;

Opties

 • Friet met frietsaus en SiSi : €4,50
 • Friet met frietsaus : €2,75
 • Frisdrank : €2,80
 • Raketijsje : €1,00
 • Snack : €2,00
 • Klaskamer : €1,00
  • 45 minuten les in de klaskamer van een ranger
 • Klaskamer & Gamedrive : €2,00
  Les in Klaskamer en rondleiding met Safaribus
 • GPS Safari : €1,00
  • 1 GPS-apparaat per 8 personen
 • Bussafari Scholen : €1,50
  Indien je geen bussafari reserveert, dien je gebruik te maken van de lijndienstbussen met beperkte beschikbaarheid.
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen
Schoolreis Safaripark Beekse Bergen

Offerte aanvragen