Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Verzekeringen

Touringcarbedrijf
Brabant Expres

Stoelerij 2
4762 AN Zevenbergen
Postbus 136
4760 AC Zevenbergen

Telefoon Afd. Reizen:
088 – 50 60 310

Telefoon Afd. Busverhuur:
0168 – 330 700

Global Assistance Allianz

Verzekeringen

Global Assistance Allianz
Wij zijn een officieel agent van de Allianz Global Assistance.

Hoe bent u verzekerd?
Het belang van een reis- en/of annuleringsverzekering wordt nog wel eens onderschat, maar zonder reis- en/of annuleringsverzekering kunt u op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden.

Kortlopende Reisverzekering
Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Maar zonder reisverzekering kunt u op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. U krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt uw zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met een reisverzekering worden alle onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar u ook bent.
Stel:U moet tijdens de reis terug naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoeft u niet alleen terug te keren. Gelukkig. Uw partner en kinderen kunnen dan gewoon kosteloos mee.
Klik hier voor de voorwaarden

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Uw reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Moet u eerder huiswaarts, dan krijgt u bij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.
Klik hier voor de voorwaarden

De Kortlopende Reisverzekering en/of Dubber-Zeker Annuleringsverzekering dient u uiterlijk 7 dagen na boeking van uw reis af te sluiten.

Even-Op-Reis Verzekering
Speciaal voor onze branche heeft Global Assistance Allianz een zeer interessantie combinatie verzekering ontworpen: reizigers die een dagtrip, weekendje weg of een andere korte reis boeken, gaan
vaak op reis zonder reis- en/of annuleringsverzekering. Speciaal voor deze reizigers adviseren wij de Even-Op-Reis Verzekering. Dit is een complete reisverzekering inclusief annuleringsdekking. Ideaal voor dagtrips en korte reizen in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland met een maximale duur van 72 uur.
Klik hier voor de voorwaarden

Ook voor de Even op Reis verzekering geldt dat deze binnen 7 dagen na boeking afgesloten dient te worden.