Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

3-daagse busreis Londen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Weekendje weg » 3-daagse busreis Londen

 
 
 
 

Londen, the place to be! Stap in onze comfortabele touringcar en beleef deze wereldstad! Londen is hip & happening en is misschien wel één van de leukste steden in Europa! Een tripje Lond... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

3-daagse busreis Londen


Londen, the place to be! Stap in onze comfortabele touringcar en beleef deze wereldstad!

Londen is hip & happening en is misschien wel één van de leukste steden in Europa! Een tripje Londen is er één om nooit te vergeten! Kies voor een verbluffend uitzicht vanuit de London Eye, bezoek Buckingham Palace of ga naar één van de topmusea die Londen rijk is.

De shopaholics kunnen hun hart ophalen in Camden Market en Covent Garden. Of ontdek de glamour van Knightsbridge en de gezellige drukte op Oxford Street!

Londen weet als geen andere stad oude tradities met hedendaagse trends te combineren! Het fijne aan de wereldstad Londen is dat het zo dichtbij ligt, dus pak de bus en geniet van een heerlijk weekendje Londen!

Maak uw keuze uit onderstaande arrangementen.