3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » 3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019

Prijs vanaf
€ 279,00
p.p.
 
 

3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019

Een jubileumreis naar de Lichtstad Parijs i.s.m. Zang Reizen! Het HJK10 en het Groot Samengesteld Mannenkoor van Joost van Belzen gaan dit meemaken. We zingen in de prachtige La Madeleine, en op de trappen van ... Lees meer >

 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 279,00
p.p.

3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019

Een jubileumreis naar de Lichtstad Parijs i.s.m. Zang Reizen! Het HJK10 en het Groot Samengesteld Mannenkoor van Joost van Belzen gaan dit meemaken. We zingen in de prachtige La Madeleine, en op de trappen van de Sacre Choeur. We bezoeken Montmartre (kunstenaarswijk), Eifeltoren, Arce de Triomphe en de Notre Dame. We verblijven in een goed middenklasse-hotel in Parijs. Samen met het Hollands Jongerenorkest, Mark Brandwijk en Wilhelm Groenendijk geven we een schitterend Jubileumconcert. Op de 3e dag zingen we in de Sint-Baafskathedraal te Gent. Ga je mee op dit eenmalig Jubileumconcert van het Hollands Jongerenkoor?
Uw programma:

Donderdag 19 september 2019: Viva la France!
Vanaf diverse opstapplaatsen rijden de luxe touringcars (voorzien van toilet, bar, DVD en CD- speler) naar Parijs. Onderweg maken we een koffiestop. Rond de middag zullen we vlak voor de Lichtstad Parijs een lunch nuttigen. Hierna krijgen we een bustour langs de mooiste plekken van Parijs: De Eifeltoren en de Arc de Triomphe etc. Je kunt je eventueel af laten zetten bij een van deze hoogtepunten. Rond 17.30 uur worden we opgehaald bij de Place de la Concorde en rijden we naar ons hotel voor het diner en is de avond ter vrije besteding.

Vrijdag 20 september 2019: Parijs
Na een heerlijk ontbijtbuffet brengen de bussen ons naar de prachtige kunstenaarswijk Montmartre. We kunnen genieten van deze schitterende wijk, en eventueel een heerlijk kopje koffie nuttigen. Hierna lopen we naar de Sacre Coeur, en zingen we een aantal liederen op de trappen van de Sacre Coeur! Vanaf deze plaats hebben we een adembenemend uitzicht over de Lichtstad Parijs! Na deze indrukwekkende start rijden we naar de Eifeltoren en naar de Notre Dame! Bij deze 2 hoogtepunten krijg je de tijd en gelegenheid om te genieten van deze indrukwekkende plaatjes, ondertussen kun je ook een heerlijk terrasje pakken en genieten van de lunch. Rond een uur of half 3 brengen de bussen ons naar de prachtige La Madeleine-kerk (Het is een soort grote tempel), we zingen in voor ons Jubileumconcert. Om 16.00 uur start ons concert o.l.v. Peter Wildeman, Joost van Belzen, Mark Brandwijk en Wilhelm Groenendijk, en het HJO. Ook het Groot Samengesteld Mannenkoor van Joost van Belzen zal hier de nodige indruk achter laten. Het concert duurt tot 17.30 uur. Na ons hoogtepunt is iedereen vrij voor het diner en een bezoek aan Parijs. Om 20.00 uur rijden we naar het hotel! De avond is ter vrije besteding!

Zaterdag 21 september 2019: Gent & terugreis
Na een heerlijk ontbijtbuffet vertrekken we naar de schitterende plek Gent. Rond de middag genieten we hier van de lunch in de sfeervolle stad! Hierna geven we een lunchconcert in de prachtige kathedraal! Na ons slot-optreden brengen de bussen ons naar Nederland, waar we genieten van ons afscheidsdiner! We hebben genoten van een 3-daagse concertreis met het HJK10 (Jubileum-editie). Ga je ook mee?

Meer informatie

 • Deze reis gaat door bij deelname van min. 46 personen.
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019

Middenklasse hotel in Parijs (***)

Aantal sterren: 3
Parijs, Frankrijk

U verblijft in een middenklasse hotel met minimaal 3 sterren.


Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van DVD, TV, toilet, airconditioning en bar;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur/reisleider;
 • 2 nachten verblijf in uitstekend middenklasse hotel 3***;
 • 2x ontbijt in het restaurant van uw hotel;
 • Diner op dag 1;
 • Stadrondrit Parijs;
 • 3 concerten in Parijs en Gent o.l.v. de musici van HJK;
 • Afscheidsdiner in Nederland;
 • Gratis cd van het HJK indien geboekt voor 1 juni 2019.

Exclusief

 • Overige maaltijden en drankjes;
 • Verzekeringen (tenzij anders op deze factuur vermeld).
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019
3-daagse reis Parijs Zang Reizen 2019