5-daagse ALL INCLUSIVE busreis Enjoy Hotel Zur Krone

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Meerdaagse reizen » 5-daagse ALL INCLUSIVE busreis Enjoy Hotel Zur Krone

 
 
 
 

5-daagse ALL INCLUSIVE busreis Enjoy Hotel Zur Krone

Een reis naar All Inclusive Enjoy hotel Zur Krone… Dat belooft een paar geweldige vakantiedagen! Dit gezellige hotel ligt fantastisch aan de Moezel en u zult zich hier direct thuisvoelen. De klanttevrede... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Burg Eltz

Burg Eltz 1

56294

Wierschem, Duitsland

Klik hier voor de website

Burg Eltz is een schitterende burcht in plaatsje Wierschem in Duitsland. Deze burcht bestaat al meer dan 850 jaar en wordt al die tijd door één familie bewoond. Op dit moment is het de residentie van de graaf en gravin Eltz


Enjoy hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone

5-daagse ALL INCLUSIVE busreis Enjoy Hotel Zur Krone

Een reis naar All Inclusive Enjoy hotel Zur Krone… Dat belooft een paar geweldige vakantiedagen! Dit gezellige hotel ligt fantastisch aan de Moezel en u zult zich hier direct thuisvoelen. De klanttevredenheidscore is maar liefst 9,2/10!

Tijdens deze reis geniet u niet alleen van al het moois van de Moezel regio maar ook van het lekkere eten, drinken en gastvrije service van de hotelier.

TIP: Boek een reis in september of oktober en ervaar de gezellige wijnfeesten in het Moezeldal!
Uw programma:

Dag 1: Heenreis & Bonn
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we naar Enjoy Hotel Zur Krone in Oberfell aan de Moezel. We maken onderweg een stop in Bonn, de oude hoofdstad van Duitsland, waar u de stad kunt verkennen en/ of lunchen. Bonn staat ook wel bekend als de Beethoven stad en heeft een grote reputatie als kunststad. U kunt hier ook heerlijk winkelen. Hierna rijden we naar het hotel waar de hotelier u hartelijk ontvangt met een welkomstdrankje. Na het inchecken gaat u aan tafel voor het diner. ’s Avonds is er entertainment in het hotel.

Dag 2: Trier
Na een heerlijk ontbijt rijden we naar Trier, de oudste stad van Duitsland waar u nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd kunt vinden. Trier is schitterend gelegen in het Moezeldal en wordt omringd door de heuvels van de Hünsruck en de Eifel. Naast de vele intact gebleven monumenten uit de Romeinse beschaving, is het ook een stad waar veel jongeren wonen vanwege de hogeschool en universiteit. Een perfecte mix van cultuur en modern! Tussen de Romeinse ‘Porta Nigra’ (zwarte poort) en de middeleeuwse Haubtmarkt vindt u de Simeonstrasse waar u kunt winkelen; van grote warenhuizen tot kleine boektiekjes, Trier heeft het allemaal. Na ons bezoek aan Trier rijden we een prachtige route dwars door de Hünsruck. In de namiddag komen we aan bij ons hotel waar u wederom geniet van uw diner. De avond is ter vrije besteding.

Dag 3: Bernkastel-Kues & Burg Eltz
Vanochtend rijden we een groot deel langs de Moezel naar Bernkastel-Kues; Een gezellig toeristenplaatsje in het midden van het Moezeldal. Bekijk het historische marktplein, het Spitzhäuschen of de bezoek de burchtruïne Landshut. Met de Burg Landshut Express bereikt u de burcht in ca. 20 minuten. Na ons bezoek aan Bernkastel-Kues rijden we naar burg Eltz; een stenen sprookjeskasteel op een rots die reeds 800 jaar onveranderd boven het Eltzer bos uittorent. U kunt de schatkamer met goed- en zilverstukken bezoeken (entree niet inbegrepen; ca. 10,00 euro p.p.). Het kasteel is op 2 manieren te bereiken. Lopend vanaf de parking of per pendelbus. Na dit bezoek rijden we weer terug naar ons hotel aan de Moezel.

Dag 4: Moezeltocht per schip van Alken naar Cochem
Vanochtend gaan we al vroeg op pad voor een tocht per schip naar Cochem. U vaart in ca. 2,5 uur over de Moezel naar Cochem waar u omstreeks 11.30 uur aankomt. U ziet de beroemde Reichsburg al hoog boven het stadje uitsteken waar u een bezoek aan kunt brengen. Maar vergeet vooral het oude gezellige marktplein niet! Het is het middelpunt van Cochem met een mooie fontein en vakwerkhuizen. Uw chauffeur/ reisleider haalt u 's middags weer op en rijden terug naar het hotel voor het diner.

Dag 5: Koblenz en terugreis…
Helaas is het vandaag tijd om afscheid te nemen van Enjoy Hotel zur Krone. Maar de reis zit er nog niet op want een bezoek aan Koblenz mag niet ontbreken. Koblenz, waar de Moezel in de Rijn verdwijnt, ligt prachtig en heeft een geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. We bezoeken het Deutsche Eck, een werelberoemd punt die Koblenz tot internationale trekpleister maakt. Vanuit hier wandelt u naar de historische binnenstad. Na de lunch (eigen gelegenheid/ lunchpakket vanaf hotel) rijden we terug naar de uitstapplaatsen en zit de reis er helaas weer op…

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.
Bij onvoldoende deelname bieden wij altijd een alternatief of volledige restitutie van uw reissom.

Let op! Zorg dan voor een geldig identiteitsbewijs; paspoort of ID-kaart!
Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, check dan a.u.b. of u een visum nodig heeft.

Belangrijk!
Opstaptijden/-plaatsen zijn onder voorbehoud, houdt u rekening met de opstaptijd vermeld op uw bevestiging. Indien die wijzigt, dan wordt u telefonisch of per e-mail door ons benaderd. Bij te weinig animo voor een opstapplaats behouden wij het recht om deze te laten vervallen. In overleg met u bepalen we een alternatief.

In de periode april t/m oktober is een rondvaart over de Moezel inbegrepen. Buiten het seizoen komt deze te vervallen en verzorgen wij een passend alternatief.

De reispapieren worden ca. 5 dagen voor vertrek per e-mail verstuurd.

​Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.
enjoy hotel zur krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy hotel zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone

Enjoy Hotel Zur Krone (***)

Aantal sterren: 3
Moselstraße 11
56332
Oberfell, Duitsland

Het Enjoyhotel Zur Krone heeft 36 kamers, Deze zijn van alle gemakken voorzien, Badkamer, Douche, Toilet, Tv met Nederlandse zenders en WiFi. Alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Verder is er een naastgelegen dependance, Deze beschikt over 5 ruime kamers , Deze zijn ook van alle gemakken voorzien en bevinden zich op de 1e etage (geen lift).

In het restaurant wordt u tijdens uw verblijf verwend met een dagelijks uitgebreid „Enjoy“ ontbijtbuffet, warme lunch en een afwisselend 3-gangen keuzediner.

’s Avonds kunt u genieten van een drankje in de bar/ lounge waar tevens regelmatig vertier en entertainment is waaronder live muziek. Bij mooi weer kunt u genieten van een hapje en een drankje op één van de 2 panoramaterrassen met uitzicht over de Moezel, de wijngaarden en de voorbij varende schepen.

Maak een heerlijke wandeling over de „Traumpfade“ (Droompaden). Deze geweldige wandelroutes liggen tussen de Moezel en de Rijn en tussen de Eifel en Westerwald. Er zijn 26 routes variërend van 9 tot ruim 20 kilometer.

Daarnaast biedt het hotel u een heerlijke wijnproeverij in de 300 jaar oude nostalgische wijnkelder. De wijnen worden ter plaatse nog gebotteld.


Enjoy hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar*, TV/DVD, toilet en airco;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • 4 nachten verblijf in een 2-persoonskamer;
 • 4x een uitgebreid ontbijtbuffet;
 • 4x een lunch (pakket);
 • 4x een uitstekend diner;
 • GRATIS Drankjes (bier, wijn, frisdrank, vruchtensapjes, jenevers en apfelkorn) van 17.00 – 00.00 uur;
 • Regelmatig wordt er een bittergarnituur geserveerd;
 • Welkomstdrankje bij aankomst en persoonlijk ontvangst;
 • Koffiecorner – Gratis koffie/ thee;
 • Entertainment: o.a dorpswandeling en Quizavond
 • 1 maal live muziek;
 • Gratis gebruik van alle hotelfaciliteiten;
 • Gratis WIFI internet, ook in uw kamer;
 • Kofferservice – uw bagage wordt naar het hotel gebracht.

Exclusief

 • Optionele excursies/entree;
 • Overige maaltijden en persoonlijke uitgaven;
 • 1-persoonskamertoeslag: op aanvraag;
 • Toeristenbelasting (ca. € 2,00 per persoon per nacht);
 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking);
 • Reserveringskosten (€ 15,00 per boeking);
 • Reis- en annuleringsverzekering.
enjoy hotel zur krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy hotel zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
enjoy hotel zur krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy hotel zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone
Enjoy Hotel Zur Krone