5-daagse Reformatiereis Zwitserland Zang Reizen 2020

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » 5-daagse Reformatiereis Zwitserland Zang Reizen 2020 » Zang Reizen 5-daagse Zwitserland 2020

Prijs vanaf
€ 595,00
p.p.
 
 
 
 

Zang Reizen 5-daagse Zwitserland 2020

** Let op! ** er is een nieuwe reisdatum gekozen: 17 augustus 2020. In 2017 hebben we 500 jaar Reformatie herdacht, met het oog op Luther. Er is zelfs een Groot Reformatiekoor in het leven geroepen, dat nog ... Lees meer >

 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 595,00
p.p.

5-daagse Reformatiereis Zwitserland Zang Reizen 2020

** Let op! ** er is een nieuwe reisdatum gekozen: 17 augustus 2020.

In 2017 hebben we 500 jaar Reformatie herdacht, met het oog op Luther. Er is zelfs een Groot Reformatiekoor in het leven geroepen, dat nog steeds bestaat. In 2019-2020 krijgt 500 jaar Reformatie in Zwitserland de aandacht. Tijd om op reis te gaan naar dat prachtige land! O.l.v. Ds. Kees van Velzen vertrekt het gezelschap, (met ruimte voor samenzangmomenten) op maandag 17 augustus 2020 naar het Franse plaatsje Divonne-les-Bains, vlak bij Geneve, dat aan het gelijknamige meer ligt. Uiteraard wordt u vanuit diverse plaatsen opgehaald, en we drinken gezamenlijk een kopje koffe met iets lekkers. Onderweg zal Ds. C. van Velzen u alvast de nodige informatie verstrekken over de Reformatie in Zwitserland.
Maandag 17 augustus 2020 / dag 1: Op weg naar Zwitserland
O.l.v. Ds. Kees van Velzen vertrekt het gezelschap, (met ruimte voor samenzangmomenten) vertrekken we naar het Franse plaatsje Divonne-les-Bains, vlakbij Geneve, dat aan het gelijknamige meer ligt. Uiteraard wordt u vanuit diverse plaatsen opgehaald, en we drinken gezamenlijk een kopje koffe met iets lekkers. Onderweg zal Ds. C. van Velzen u alvast de nodige informatie verstrekken over de Reformatie in Zwitserland. Aangekomen in Hotel Residence La villa du Lac wacht ons een heerlijk diner.

Dinsdag 18 augustus 2020 / dag 2: Geneve
Op dag 2 bezoeken we eerst het museum van de Reformatie. Hierna gaan we naar het reformatiemonument, met Calvijn, Beza, Knox, Luther en Zwingli. We bezoeken de Sint-Pieterskerk, waar Calvijn altijd preekte. Hier is ons eerste zangmoment. Tevens nemen we een kijkje bij het Calvijncollege, zijn huis op Rue Jean Calvin no. 11, en begraafplaats Cambres mortuaires de Plainpalais waar een steentje met JC, Calvijns graf bedekt.

Woensdag 19 augustus 2020 / dag 3: Bern
Tijdens dag 3 vervolgen we de reformatiereis naar de Zwitserse hoofdstad Bern. We bezoeken de kathedraal van Bern en krijgen een rondleiding met een gids. Rond deze kerk speelde zich de Reformatie af. Tijdens dit bezoek is ons 2e zangmoment met het Groot Reformatiekoor. In 1528 legden hier namelijk de inwoners van de stad de eed voor de Reformatie af. Ook de prachtig gelegen reformatieplaats Neuchâtel wordt aangedaan. Aan het einde van de middag dineren we in ons 2e hotel Dreiländerbrücke, direct aan de rivier de Rijn op het 3-landenpunt Zwitserland-Duitsland-Frankrijk

Donderdag 20 augustus 2020 / dag 4: Zürich
Op dag 4 bezoeken we de reformatieplaats Zürich, waar Zwingli een grote rol heeft gespeeld. Ds. Kees van Velzen zal ons informeren over de geschiedenis. In deze plaats wordt ons hoofdconcert gehouden worden in één van de prachtige kerken die Zürich rijk is. Het Groot Reformatiekoor o.l.v. Martin Zonnenberg treedt hier op. Organist Peter Wildeman zal ons begeleiden op het orgel, Joost van Belzen op de piano, en Ds. Kees van Velzen zal mediteren.

Vrijdag 21 augustus 2020 / dag 5: Terugreis
Op vrijdag rijden we vanuit Duitsland weer terug naar huis. Een leerzame, ontspannen en muzikale reis loopt ten einde. Voor de gasten die hiervoor hebben gekozen op dag 1 is er nog een gezellig diner ter afsluiting. Wat mooi om zo in dit natuurschone land de reformatie te herdenken!
Bern
Bern
Meer van Geneve
Organist Peter Wildeman
Hotel Villa du Lac
Hotel Villa du Lac

Hotel Dreiländerbrücke/Maximilian (***)

Aantal sterren: 3
Weil am Rhein, Duitsland

Hotel Dreiländerbrücke biedt ruime kamers en gratis WiFi. Het is in 2015 volledig gerenoveerd en ligt direct aan de rivier de Rijn, op 150 meter van de Franse en Zwitserse grens. U kunt gratis gebruikmaken van de eigen fitnessstudio en sauna. De kamers van dit 4-sterrenhotel zijn uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar en een kluisje. Er wordt elke ochtend een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet verzorgd. Restaurant Bellevue serveert regionale en internationale gerechten voor het diner, dat u kunt nuttigen in de serre of op het zonneterras van het hotel. 's Avonds is in de bar een evenwichtig cocktailmenu beschikbaar. De receptie is 24 uur per dag geopend en u kunt gratis gebruikmaken van een internetterminal. Op 50 meter van het Hotel Dreiländerbrücke vindt u een bus- en tramhalte. De voetgangersbrug naar Frankrijk ligt op 70 meter afstand. De snelweg A5 bevindt zich 2 km verderop en het centrum van Basel bereikt u met de auto in 5 minuten.


Hotel Residence La Villa du Lac (***)

Aantal sterren: 3
Divonne-les-Bains, Zwitserland

Hôtel Résidence & Spa Vacances Bleues La Villa du Lac ligt in Divonne-les-Bains en beschikt over volledig ingerichte appartementen en hotelkamers. Het hotel ligt op slechts 8 km van het Meer van Genève. De kamers en appartementen van het hotel hebben een balkon of terras en gratis WiFi. De appartementen zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning en een kitchenette. Het restaurant biedt traditionele specialiteiten en heeft een terras aan het Meer van Divonne. De bar heeft een open haard. Tot de verdere faciliteiten van het hotel behoort een ontspanningszwembad dat elke dag is geopend voor gasten en bewoners, behalve tijdens de aquagym-lessen. De golfbaan Domaine de Divonne ligt op 1,4 km afstand.


Inclusief

 • Diverse opstapplaatsen in Nederland
 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van DVD, TV, toilet, airconditioning en bar;
 • Service en begeleiding van onze ervaren reisleiders;
 • Koffie/thee (2x) en iets lekkers op heenreis;
 • 2 nachten verblijf in middenklasse hotel in regio Geneve, o.b.v. 2-persoonskamer/ 2-pers.bezetting;
 • 2 nachten verblijf in middenklasse hotel in Zuid-Duitsland, o.b.v. 2-persoonskamer/ 2-pers.bezetting;
 • 4x ontbijt in het restaurant van uw hotel;
 • 4x diner in het restaurant van uw hotel;
 • Entree Museum van Reformatie;
 • Entree en privé rondleiding Kathedraal van Bern;
 • Stadswandeling Zürich;
 • Excursies zoals vermeld in programma;
 • Gratis CD per boeking;
 • Samenzangmoment in Zürich;
 • Historische achtergrondinformatie over 500 jaar Reformatie in Zwitserland door Ds. C. van Velzen;

Exclusief

 • 1-persoonskamertoeslag;
 • Reis- en annuleringsverzekering;
 • Eenmalig reserveringskosten à € 10,00 per persoon;
 • Persoonlijke uitgaven;
 • Optionele excursies en niet genoemde entreegelden.

Opties

 • Toeslag omboeking/ hoogseizoen : €25,00
Bern
Bern
Meer van Geneve
Organist Peter Wildeman
Hotel Villa du Lac
Hotel Villa du Lac

Uw reis

Zang Reizen 5-daagse Zwitserland 2020
Datum: 17-08-2020

Prijsoverzicht

Reissom volw. 1€ 595,00
Reissom volw. 2€ 595,00
Reserveringskosten à € 10,00 per persoon€ 20,00
Totale reissom € 1.210,00

Deze reis boeken >
1: Selecteer uw gewenste vertrekdatum

U kunt ook op 1 van onderstaande vertrekdata klikken om een vertrekdatum te selecteren.

Geef de samenstelling van uw reisgezelschap aan
vanaf 12 jaar
3 t/m 11 jaar
tot 3 jaar
Geef de Kamer verdeling aan.
Vul het aantal kamers in dat u wilt.
 Toeslag
Hotel Residence La Villa du Lac 
Kamer op indeling€0,00
U BOEKT EEN KAMER OP INDELING. U deelt een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Let wel; indien er geen reisgenoot/kamergenoot is dan komt deze mogelijkheid te vervallen en nemen wij contact met u op met een eventueel alternatief. Als er geen alternatief mogelijk is dan komt uw reservering te vervallen. U boekt dus onder voorbehoud!
 
1-persoons kamer€184,00
U verblijft op een 1-persoonskamer met bad en/of douche, toilet en TV.
 
2-persoons kamer€0,00
U verblijft op een 2-persoonskamer met bad en/of douche, toilet en TV.
 
3-persoonskamer€25,00
 
Deze reis boeken >
 

Beschikbaar

Gegarandeerd
vertrek

Volgeboekt

Niet beschikbaar
ma 17 aug
€ 595,00
  Deze prijzen zijn inclusief:
 • Diverse opstapplaatsen in Nederland
 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van DVD, TV, toilet, airconditioning en bar;
 • Service en begeleiding van onze ervaren reisleiders;

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:


Opstaptijden/-plaatsen zijn onder voorbehoud, houdt u rekening met de opstaptijd vermeld op uw bevestiging. Indien die wijzigt, dan wordt u telefonisch of per e-mail door ons benaderd. Bij te weinig animo voor een opstapplaats behouden wij het recht om deze te laten vervallen. In overleg met u bepalen we een alternatief.
Bern
Bern
Meer van Geneve
Organist Peter Wildeman
Hotel Villa du Lac
Hotel Villa du Lac