5-daagse reis Engeland Zang Reizen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » 5-daagse reis Engeland Zang Reizen

Prijs vanaf
€ 595,00
p.p.
 
 
 
 

5-daagse reis Engeland Zang Reizen

Engeland staat om veel dingen bekend. Denk daarbij aan dubbeldekkerbussen, rode telefooncellen, thee en het koningshuis. Het landschap van Engeland staat bekend om de vele groene hooglandschappen en de rotsac... Lees meer >

 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 595,00
p.p.

5-daagse reis Engeland Zang Reizen

Engeland staat om veel dingen bekend. Denk daarbij aan dubbeldekkerbussen, rode telefooncellen, thee
en het koningshuis. Het landschap van Engeland staat bekend om de vele groene hooglandschappen en
de rotsachtige stranden. Enkele bekende bouwwerken zijn de Stonehenge, de Tower of London, Buckingham Palace (met de bekende wachters), London Bridge, London Eye en de Big Ben...

Wij bekijken Engeland juist van de andere kant en treden in de voetsporen van John Bunyan, bezoeken Londen met een ervaren gids en zien de overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog waar D-Day werd voorbereid.
Dag 1: Maandag 20 april 2020:
vertrek richting Engeland. Ds. D. J. Budding opent de reis in Bergen op Zoom, nadat iedereen is opgehaald van de opstapplaatsen in het land. We beginnen de reis met een kopje koffe of thee (2x) en een heerlijk stuk appelgebak. Hierna rijden we via België naar Calais voor de oversteek naar Dover. We rijden vervolgens via Maidstone en the Surrey Hills naar onze hotel in het Graafschap Hampshire aan de zuidkust van Engeland. We genieten van ons diner in het hotel, en Ds. D. J. Budding zal deze eerste dag vol indrukken besluiten.

Dag 2: Dinsdag 21 april 2020:
D-Day van de andere kant bezien. Na een overheerlijk ontbijt opent ds. Ds. D. J. Budding de reis en we gaan vandaag naar Portsmouth waar we de dag beginnen met een bezoek aan het indrukwekkende museum The D-Day Story in Portsmouth. Dit in 2018 geopende museum is een nationaal centrum dat de omvang en het belang van het D-Day verhaal goed weergeeft. Het museum vertelt, aan de hand van objecten en videofragmenten het verhaal van de mensen die hebben deelgenomen aan D- Day. Indrukwekkend en fascinerend, zeker ook als u ook wel eens Normanië hebt bezocht! In de middag maken we een Harbourtour door de haven van Portsmouth. De boottocht vertrekt vanuit Gunwharf Quays, waar naast de (jacht) haven ook een groot designer outlet centre met vele winkels en meer dan
30 restaurants te vinden zijn. Tijdens de 45 minuten durende boottocht hebben we een prachtig uitzicht op de schepen van de Koninklijke Marine die in de haven liggen, de Historic Dockyard en de prachtige skyline van Portsmouth. De rest van de middag is ter vrije besteding. We besluiten de dag met diner en
avondsluiting door Ds. Ds. D. J. Budding.

Dag 3: Woensdag 22 april 2020:
Bunyan in Bedford en Elstow, Heilige Oorlog en Christenreis. We zetten na het ontbijt de koffers in de bus en vertrekken naar Bedford. Hier aangekomen gaan we allereerst naar het Bunyan Museum, waar we met koffe, thee en koekjes ontvangen zullen worden. We brengen een bezoek aan het museum en de kerk. Vervolgens kunt u een wandeling maken langs de rivier de Great Ouse, waar John Bunyan als volwassene gedoopt werd, naar het standbeeld van Bunyan en de plaats waar hij woonde. ’s Middags gaan we naar Elstow, de geboorteplaats van Bunyan. We bezoeken het museum de Moot Hall waar veel uit zijn tijd bewaard is gebleven. Uiteraard slaan we de Abbey Church niet over: hier is o.a. de doopvont te zien waar Bunyan als zuigeling de doop ontving en een glas-in-loodraam met een afbeelding van de ketellapper als schrijver van de Christenreis. Talloze voorwerpen uit de tijd dat Bunyan de ‘The Pilgrim’s Progress’ (Christenreis) schreef, zijn nog bewaard gebleven. Ds. D. J. Budding zal u voorzien van de vele Bunyan-feiten omtrent de Christenreis en de Heilige Oorlog. Na dit bezoek rijden we door naar ons prachtige hotel ten noorden van Londen waar we de komende 2 nachten zullen verblijven. Ook hier genieten we van ons diner!

Dag 4: Donderdag 23 april 2020:
Londen met stadsgids. We brengen vandaag een bezoek aan de Britse hoofdstad. We maken een mooie rondrit met de bus o.l.v. een Nederlandstalige gids. We rijden langs de St. Paul’s Cathedral, nemen een kijkje bij de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, komen langs de Big Ben, de parlementsgebouwen, de Metropolitan Tabernacle, waar Spurgeon voorging, en zien de Tower Bridge.
’s Middags begint ons samenzangmoment met organist Peter Wildeman in de prachtige Southwark Cathedral. Ds. Ds. D. J. Budding zal hier kort mediteren. Hierna heeft u vrij om de stad te verkennen! We sluiten ‘s avonds af in ons hotel met een goed diner.

Dag 5: Donderdag 24 april 2020:
Na het ontbijt beginnen we weer aan de thuisreis. We rijden via een mooie route terug naar Dover voor de oversteek naar Calais. Aan het einde van de middag brengen we u naar uw uitstapplaats en keert u terug naar huis. We weten zeker dat u vol indrukken terugkijkt op een onvergetelijke midweek! Ds. D. J. Budding sluit deze reis met u af.

Meer informatie

 • Deze reis gaat door bij minimaal 41 personen.
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland

Royal Maritime Club (***)

Aantal sterren: 3
78-80 Queen St.
PO1 3HS
Portsmouth, Verenigd Koninkrijk

Het mooie 3*** Royal Maritime Club Hotle ligt op slechts 5 minuten lopen van de historische werven van Portsmouth en de Gunwharf Quays, een nieuwbouwproject aan het water.

Het beschikt over een receptie, lift, Compass Café, Horatio’s Restaurant, spellenkamer met snooker, pool, darts en een kegelbaan. Gratis Wif in het hele hotel.

De kamers zijn modern ingericht en voorzien van tv, koffe- en theezetfaciliteiten en een badkamer met föhn,
bad of douche en toilet. Bijzonderheden: Engels ontbijtbuffet.
 


Holiday Inn Express London Watford Junction (***)

Aantal sterren: 3
19 Bridle Path
WD17 1U
Watford, Verenigd Koninkrijk

Dit mooie, moderne hotel is centraal gelegen op ca. 2 minuten lopen van het treinstation, en ca. 10 minuten lopen naar het centrum. Het centrum van London ligt op slechts 1 uur rijden.

Het hotel beschikt over en een receptie, lounge, lift, café, restaurant, kleine ftnessruimte. Gratis Wif in het hele hotel.

De kamers zijn licht en modern ingericht en zijn voorzien van tv en een badkamer met föhn, bad of douche en toilet. 

Bijzonderheden: Engels ontbijtbuffet.


Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar (bar*, TV/DVD, toilet en airco);
 • Begeleiding van ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Koffie of thee (2x) met appelgebak op de heenweg;
 • 2 overnachtingen in Royal Maritime Club*** in Portsmouth;
 • 2 overnachtingen in Holiday Inn Express Watford Junction*** in Watford;
 • Dagelijks ontbijt;
 • 4x diner;
 • Excursies zoals beschreven in het programma;
 • Harbourtour van 45 min door de haven van Portsmouth;
 • Entree voor The D-Day Story, het Bunyan museum incl. koffie/ thee en koekjes in Bedford in het Moot Hall Museum in Elstow;
 • Stadstour met een Nederlandssprekende stadsgids in Londen;
 • Toeristenbelasting.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien. Reis- en/of annuleringsverzekering (tenzij anders op uw factuur/bevestiging vermeld), 1-persoonskamertoeslag (tenzij anders op uw factuur/bevestiging vermeld). Niet genoemde excursies/ entreegelden. * De bar is tegen betaling. U kunt optioneel een diner ter afsluiting bijboeken bij uw chauffeur/ reisleider ter plaatse.

Opties

 • Diner ter afsluiting (dag 5) : €20,00
  U kunt een 3-gangendiner ter afsluiting bijboeken door deze optie te kiezen.
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland

Uw reis

5-daagse reis Engeland Zang Reizen
Datum: 20-04-2020

Prijsoverzicht

Reissom volw. 1€ 595,00
Reissom volw. 2€ 595,00
Reserveringskosten à € 10,00 per persoon€ 20,00
Totale reissom € 1.210,00

Deze reis boeken >
1: Selecteer uw gewenste vertrekdatum

U kunt ook op 1 van onderstaande vertrekdata klikken om een vertrekdatum te selecteren.

Geef de samenstelling van uw reisgezelschap aan
vanaf 12 jaar
3 t/m 11 jaar
tot 3 jaar
Geef de Kamer verdeling aan.
Vul het aantal kamers in dat u wilt.
 Toeslag
Royal Maritime Club 
Kamer op indeling€0,00
U BOEKT EEN KAMER OP INDELING. U deelt een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Let wel; indien er geen reisgenoot/kamergenoot is dan komt deze mogelijkheid te vervallen en nemen wij contact met u op met een eventueel alternatief. Als er geen alternatief mogelijk is dan komt uw reservering te vervallen. U boekt dus onder voorbehoud!
 
1-persoonskamer€185,00
De moderne kamers zijn voorzien van tv, koffe- en theezetfaciliteiten en een badkamer met föhn, bad of douche en toilet
 
2-persoonskamer€0,00
De moderne kamers zijn voorzien van tv, koffe- en theezetfaciliteiten en een badkamer met föhn, bad of douche en toilet
 
Deze reis boeken >
 

Beschikbaar

Gegarandeerd
vertrek

Volgeboekt

Niet beschikbaar
ma 20 apr
€ 595,00
  Deze prijzen zijn inclusief:
 • Vervoer per luxe touringcar (bar*, TV/DVD, toilet en airco);
 • Begeleiding van ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Koffie of thee (2x) met appelgebak op de heenweg;
ma 28 sep
€ 595,00
  Deze prijzen zijn inclusief:
 • Vervoer per luxe touringcar (bar*, TV/DVD, toilet en airco);
 • Begeleiding van ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Koffie of thee (2x) met appelgebak op de heenweg;

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:


Uw opstaptijd- en locatie is onder voorbehoud. De definitieve vertrektijd- en locatie staat op uw reispapieren. Deze ontvangt u ca. 1 week voor vertrek.
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland
zang reizen engeland