Dagtocht kerstmarkt Hamburg - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Hamburg - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Hamburg - Groepsaanvraag

Ieder jaar is de kerstmarkt in Hamburg weer een groot spektakel, deze stad heeft namelijk 15 verschillende kerstmarkten. Hamburg is de een na grootste stad van Duitsland. Hamburg hoort niet bij het landkreis en... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Hamburg - Groepsaanvraag

Ieder jaar is de kerstmarkt in Hamburg weer een groot spektakel, deze stad heeft namelijk 15 verschillende kerstmarkten. Hamburg is de een na grootste stad van Duitsland. Hamburg hoort niet bij het landkreis en is daarom een deelstaat van Duitsland. Steeds meer toeristen zoeken Hamburg op voor een stedentrip. Veel verschillende kerstmarkten zijn te vinden in deze stad en daarom is er op deze kerstmarkt voor ieder wat wils. De kerstmarkt in Hamburg is daardoor ook echt een bezoekje waard.
Programma (Voorstel):

Vanaf de door u gekozen locatie vertrekken we met een van onze luxe touringcars naar de kerstmarkt in Hamburg. Onderweg kunnen we een tussenstop maken voor een warm bakje koffie of thee met een lekker stuk gebak.

De kerstmarkt in Hamburg is ieder jaar een leuke bezienswaardigheid omdat het een hele grote kersmarkt is. Er zijn namelijk 15 verschillende markten in de stad te vinden. Van hele oude tot wat moderne kraampjes, op deze kerstmarkt vindt u het allemaal. De grootste kersmarkt vindt u op het stedelijk plein. Dit is een hele traditionele kerstmarkt in Hamburg en u zal er ook veel verschillende traditionele artikelen kunnen vinden. Bij het Schlosspark vindt u de meest opvallende kerstmarkt. Op deze kerstmarkt is veel belichting te vinden en de kenmerkende lichtshows. Naast deze kerstmarkten vindt u ook nog kerstmarkten in Gerhard-Hauptmann-Platz, St.Petri, Winterpride St.George, Santa Pauli en bij het Harburg Rathaus. Deze zijn ook zeker een bezoekje waard.

Na een geslaagde dag in Hamburg vertrekken we terug naar de door u gekozen eind bestemming met onze touringcar.

Meer informatie

 • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), toilet, TV/DVD en airco;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek Kerstmarkt Valkenburg;
 • Servicekosten, reserveringkosten, parkeerkosten en BTW;
 • Verzorgingskosten chauffeur/reisleider.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • (*) de bar in de touringcar is tegen betaling.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen