Bootcamp Reizen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Bootcamp Reizen

 
 
 
 

Brabant Expres Reizen heeft in samenwerking met BootcampX een exclusieve Bootcampreis samengesteld. Van origine is bootcamp een trainingsmethode van het – vooral – Amerikaanse leger. In korte tij... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Bootcamp Reizen

Brabant Expres Reizen heeft in samenwerking met BootcampX een exclusieve Bootcampreis samengesteld.

Van origine is bootcamp een trainingsmethode van het – vooral – Amerikaanse leger. In korte tijd werden militairen optimaal voorbereid op wat er zou komen. Bootcamp is een training met als doel je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. De actieve trainingen zijn in de buitenlucht, maar ze zijn niet afhankelijk van het weer. Het trainen zal altijd in een groep plaatsvinden, waardoor de groepsleden met elkaar samenwerken en elkaar gaan motiveren.

Bij de bootcamptrainingen maken wij gebruik van materialen die de natuur ons te bieden heeft, zoals bomen, takken en heuvels. Daarnaast train je ook puur met je eigen lichaamsgewicht. Uiteraard nemen wij ook een paar essentiële trainingsmaterialen mee, maar dat beperkt zich tot een minimum. Iedereen kan bij ons sporten op zijn eigen niveau. Wij doen niets op tijd, maar kijken naar wat iedereen aan kan. Wel streven wij ernaar om steeds een stapje verder te gaan, zodat ook jij resultaat ziet.

De bootcampreizen komen voort uit het bedrijf BootcampX. BootcampX is opgericht door Patrick van de Vrie, oud Marechaussee en fervent sporter. Door zijn militaire achtergrond weet Patrick het optimale resultaat te verkrijgen uit een training. Uiteraard zijn de trainingen aangepast op niet-militairen, dus iedereen kan met ons meedoen! BootcampX staat voor gezellig samen sporten, maar met als doel wel resultaat te boeken en het doorzettingsvermogen te verbeteren.

Uw programma kan geheel naar wens en op maat worden samengesteld. Een Bootcamp reis bij Brabant Expres Reizen is te boeken vanaf 2 dagen/ 1 nacht.

Maak uw keuze uit onderstaande arrangementen.


Offerte aanvragen