Charlie and the Chocolate Factory - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Charlie and the Chocolate Factory - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 39,00
p.p.

Charlie and the Chocolate Factory - Groepsaanvraag

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Charlie and the Chocolate Factory vertelt het bekende verh... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 39,00
p.p.

Charlie and the Chocolate Factory - Groepsaanvraag

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Charlie and the Chocolate Factory vertelt het bekende verhaal over Charlie die een van de gouden tickets bemachtigt waarmee hij toegang krijgt tot de mysterieuze chocoladefabriek van Willy Wonka. Deze geheimzinnige chocolademaker maakt van de felbegeerde rondleiding een ware beproeving om te bepalen wie zijn opvolger wordt. Een verhaal over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

Het verhaal
De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden. Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van droomt en alles voor over heeft. Maar het gezin van Charlie is arm en de kans op het vinden van een gouden ticket is heel klein. Een schril contrast met de vier kinderen uit de welgesteldere milieus, die zonder veel moeite een gouden ticket weten te bemachtigen. Maar Charlie heeft geluk en vindt het laatste ticket. Samen met de vier andere ticketwinnaars gaat hij op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek. Wat begon als een rondleiding blijkt echter een test van de eigenzinnige Willy Wonka te zijn, om een waardige opvolger als directeur van zijn fabriek te vinden.
Uw programma:
We vertrekken per luxe touringcar vanaf de door u gekozen opstapplaats naar theater. Na de voorstelling staat de touringcar voor de deur klaar om u weer naar uw opstapplaats te brengen.

Er zijn zowel middag- als avondvoorstellingen beschikbaar. TIP: Combineer uw middagje of avondje uit naar deze musical met een heerlijke lunch en/of diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie

 • Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen.
 • ​Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in grootste type touringcar;
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal. Andere plaatsen buiten de regio tegen meerprijs mogelijk.
 • Tegen een toeslag kunt u Rang 1 of 2 reserveren. Wij adviseren u graag over de beste plaatsen.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
Busreis musical Charlie and the Chocolate Factory

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • 3e rang zitplaats Charlie and the Chocolate Factory (1e of 2e rang tegen een meerprijs mogelijk);
 • Reserveringskosten en servicefee.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, pauze-arrangement;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
Busreis musical Charlie and the Chocolate Factory
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Busreis musical Charlie and the Chocolate Factory

Offerte aanvragen