Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de oevers van de Oosterschelde

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de oevers van de Oosterschelde » Berkenhof Tropical Zoo & de oevers van de Oosterschelde

Prijs vanaf
€ 60,00
p.p.
 
 
 
 

Berkenhof Tropical Zoo & de oevers van de Oosterschelde

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven en bewonderen! Weer of geen weer, in dit tropische overdekte paradijsje is het een jaar rond zomer. Van kleurige kameleons... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Yerseke

Dreef 6

Yerseke, Nederland

Klik hier voor de website

4401 EC


Berkenhof's Tropical Zoo

Langeweegje 10-A

4434 NE

Kwadendamme, Nederland

Klik hier voor de website

Avonturiers & natuurliefhebbers opgelet!
In de Fossielenmijn en Dino expo gaat u ‘ondergronds’ en ontdekt mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dinosauriërs. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de overdekte Kidsjungle of het Buitenspeelbos.

Voor echte natuurliefhebbers geven wij regelmatig natuurklasjes in onze Natuurschool. Ook verzorgen wij op reservering rondleidingen waarin we u kennis laten maken met alle bijzondere dieren en hun net zo bijzondere eigenschappen.

In Berkenhofs Restaurant (200 binnen- en 100 buitenzitplaatsen) kunt u, onder het genot van een drankje met iets lekkers,  even uitblazen van de spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhofs Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek groepsbezoek, familie- of bedrijfsfeest! Van lunchbuffet en high tea tot barbecue en warm- en koud buffet, het is allemaal mogelijk.

Leukste uitje
Wat een eer! Berkenhof Tropical Zoo is al vele jaren op rij gekroond tot het ‘Leukste ANWB uitje van Zeeland’.


Prijs vanaf
€ 60,00
p.p.

Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de oevers van de Oosterschelde

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven en bewonderen! Weer of geen weer, in dit tropische overdekte paradijsje is het een jaar rond zomer.

Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en gordeldieren. Van toekans tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Ook wandelt u langs de meest exotische planten en bloemen zoals metershoge bananenbomen en palmen of prachtig gekleurde orchideeën, hibiscussen en passieflora’s. Ga mee op avontuur met Brabant Expres Reizen en boek deze tropische verrassing in Zeeland!
Programma:

U vertrekt vanaf uw eigen opstapplaats naar Kwadendamme in Zeeland voor een bezoek aan Berkenhof Tropical Zoo. We worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie/ thee en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. U bent de ochtend vrij om de Tropical Zoo te bezoeken. U ziet hier een bont gezelschap aan kleurige dieren en bloemen. Van fladderende vlinders tot kleurige kameleons, Toekans, schildpadden, aapjes en slangen, u kunt ze allemaal ontdekken. Na al dit moois wordt er 's middags een uitgebreide koffietafel geserveerd.

Na de lunch gaat u weer aan boord van uw touringcar voor een mooie rondrit door het Zeeuwse landschap onder leiding van een ervaren gids. Vanuit Kwadendamme start de route richting Yerseke via Kapelle/Vlake. Yerseke is bekend om zijn mossel en oestercultuur. We rijden langs de mosselfabrieken naar de oude dijk waar de oesterputten en mosselloodsen staan sinds 1880. We brengen een bezoek aan de havens waar de mossel en oesterkotters liggen, die dagelijks uitvaren. Bij het standbeeld van de mosselman heeft men een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. We vervolgen de rit over de postweg door het natuurgebied “Yerseke Moer” en gaan richting Wemeldinge. Wemeldinge is het oudste dorp van Zuid-Beveland. Het schilderachtige dorp ligt aan de Oosterschelde en het kanaal van Zuid-Beveland.

Als we over de Kattendijkse zeedijk rijden, die geliefd is bij de Belgische duikers zien we de Oosterschelde in al zijn glorie en in de verte kun je zelfs de Zeelandbrug zien. Door het landelijke dorp Kattendijke vervolgen we onze weg naar het dorp Kloetinge en rijden door natuurgebied “de Zwaakse Weel” terug naar Berkenhof Tropical Zoo. We sluiten de dag af met een uitstekend diner voordat we weer terugrijden naar uw opstapplaats. Einde van deze tropische dag!

Meer informatie

Max. 200 deelnemers;
Heeft u meer of minder dan 200 deelnemers, neem dan contact met ons op en wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden.

Reisdatum in het laagseizoen
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief busvervoer;
De vanaf prijzen zijn op basis van volle bezetting in de touringcar in het laagseizoen (60 personen);
Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal;

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Entree Berkenhof Tropical Zoo;
 • Koffie/thee met appelgebak en slagroom;
 • Lunch/ koffietafel;
 • Rondrit met gids (1,5 uur);
 • 3-gangendiner;
 • Parkeerkosten.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* de bar is tegen betaling.
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo

Offerte aanvragen