Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de Walcherse kust

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de Walcherse kust » Berkenhof Tropical Zoo & de Walcherse kust

Prijs vanaf
€ 61,00
p.p.
 
 
 
 

Berkenhof Tropical Zoo & de Walcherse kust

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven en bewonderen! Weer of geen weer, in dit tropische overdekte paradijsje is het een jaar rond zomer. Van kleurige kameleons... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Berkenhof's Tropical Zoo

Langeweegje 10-A

4434 NE

Kwadendamme, Nederland

Klik hier voor de website

Avonturiers & natuurliefhebbers opgelet!
In de Fossielenmijn en Dino expo gaat u ‘ondergronds’ en ontdekt mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dinosauriërs. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de overdekte Kidsjungle of het Buitenspeelbos.

Voor echte natuurliefhebbers geven wij regelmatig natuurklasjes in onze Natuurschool. Ook verzorgen wij op reservering rondleidingen waarin we u kennis laten maken met alle bijzondere dieren en hun net zo bijzondere eigenschappen.

In Berkenhofs Restaurant (200 binnen- en 100 buitenzitplaatsen) kunt u, onder het genot van een drankje met iets lekkers,  even uitblazen van de spannende jungle avonturen. Ook is Berkenhofs Restaurant, in combinatie met een bezoek aan de Tropical Zoo, het perfecte recept voor een uniek groepsbezoek, familie- of bedrijfsfeest! Van lunchbuffet en high tea tot barbecue en warm- en koud buffet, het is allemaal mogelijk.

Leukste uitje
Wat een eer! Berkenhof Tropical Zoo is al vele jaren op rij gekroond tot het ‘Leukste ANWB uitje van Zeeland’.


Prijs vanaf
€ 61,00
p.p.

Dagtocht Berkenhof Tropical Zoo & de Walcherse kust

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven en bewonderen! Weer of geen weer, in dit tropische overdekte paradijsje is het een jaar rond zomer.

Van kleurige kameleons tot nieuwsgierige aapjes en gordeldieren. Van toekans tot gifkikkers en vlinders in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen. Ook wandelt u langs de meest exotische planten en bloemen zoals metershoge bananenbomen en palmen of prachtig gekleurde orchideeën, hibiscussen en passieflora’s. Ga mee op avontuur met Brabant Expres Reizen en boek deze tropische verrassing in Zeeland!
Programma:

U vertrekt vanaf uw eigen opstapplaats naar Kwadendamme in Zeeland voor een bezoek aan Berkenhof Tropical Zoo. We worden hartelijk ontvangen met een kopje koffie/ thee en een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. U bent de ochtend vrij om de Tropical Zoo te bezoeken. U ziet hier een bont gezelschap aan kleurige dieren en bloemen. Van fladderende vlinders tot kleurige kameleons, Toekans, schildpadden, aapjes en slangen, u kunt ze allemaal ontdekken. Na al dit moois wordt er 's middags een uitgebreide koffietafel geserveerd.

Na de lunch gaat u weer aan boord van uw touringcar voor een mooie rondrit langs de kust van Walcheren, onder leiding van een ervaren gids. Door het gebied “Zwaakse Weel “rijden we richting Lewedorp vervolgens langs het oorlogsmonument “de Sloedam “ richting Arnemuiden, het vissersdorp dat we allemaal kennen van het bekende lied “de klok van Arnemuiden “. We rijden onder het kanaal van Walcheren en zien “de Lange Jan “van Middelburg aan ons voorbij trekken als we richting de Walcherse kust gaan. Via Oostkapelle gaan we naar Domburg, waarbij we in de verte Kasteel Westhove zien. Het kasteel is uit de 13e eeuw en is eventueel te bezoeken. Het mondaine Domburg wat al in 1800 een geliefde badplaats was, rijden we door om even de sfeer te proeven van dit plaatsje. We vervolgen onze rit langs het prachtige duingebied. We rijden over de 500 jaar oude Westkapelse zeedijk naar de vuurtoren aan het strand en zien in de verte de schepen die op Engeland en Scandinavië varen.
Als we Westkapelle inrijden zien we rechts op de dijk een “Shermann tank “staan op de plaats waar de geallieerden in 1944 zijn geland. We gaan vervolgens door Westkapelle langs de oude vuurtoren naar Zoutelande, richting Koudekerke Vlissingen. In Vlissingen rijden we over de prachtige boulevard langs het standbeeld van Michiel de Ruyter naar het centrum en over de Nieuwendijk weer terug langs de scheepswerf Damen. De terugreis is langs Vlissingen –Oost via ’s-Heerenhoek richting Berkenhof Tropical Zoo.

We sluiten de dag af met een heerlijk diner en rijden weer terug naar uw opstaplocatie. Einde van deze tropische dag!

Meer informatie

Max. 200 deelnemers;
Heeft u meer of minder dan 200 deelnemers, neem dan contact met ons op en wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden.

Reisdatum in het laagseizoen

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief busvervoer;
De vanaf prijzen zijn op basis van volle bezetting in de touringcar in het laagseizoen (60 personen);
Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal;

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Entree Berkenhof Tropical Zoo;
 • Koffie/thee met appelgebak en slagroom;
 • Lunch/ koffietafel;
 • Rondrit met gids (2 uur);
 • 3-gangendiner;
 • Parkeerkosten.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* de bar is tegen betaling.
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo
Dagtocht Tropical Zoo

Offerte aanvragen