Dagtocht het Zevengebergte & Köningswinter

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht het Zevengebergte & Köningswinter » Dagtocht het Zevengebergte & Köningswinter - Groepsaanvraag

Dagtocht het Zevengebergte & Köningswinter - Groepsaanvraag

Het Zevengebergte is een gebied in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, ten oosten van de Rijn. Het is een van de laaggebergte gebieden in Duitsland, er zijn dus vele lage bergen. Het gebied bestaat uit mee... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht het Zevengebergte & Köningswinter

Het Zevengebergte is een gebied in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, ten oosten van de Rijn. Het is een van de laaggebergte gebieden in Duitsland, er zijn dus vele lage bergen. Het gebied bestaat uit meer dan 40 bergen en heuvels, de vele heuvels zijn ontstaan door een vulkaan, ongeveer 25,2 miljoen jaar geleden. Een van de meest toeristische plaatsen in het zevengeberhte is Köningswinter, deze stad ligt aan de voet van de Rijn.
Ochtend... Even voor de duidelijkheid: u gaat niet naar Zevenbergen, maar naar het Zevengebergte! In de touringcar is er koffie/thee en worstenbrood. Na aankomst in Königswinter gaat u met de Drachenfelsbahn (een authenthiek treintje) het gebergte op. Tijdens deze rit en op het eindstation heeft u schitterende uitzichten over de Rijn, Königswinter en de omliggende natuur!

Middag... In Königswinter ontbreekt de Bratwurst niet tijdens de lunch. U bezoekt ’s middags Schloss Drachenburg en de Nibelungenhalle, befaamd vanwege de 12 muurschilderingen over de Ring van Neveling naar Richard Wagners opera’s cyclus. Hier vindt u ook de ‘Drakensteen’ van 13 meter hoog! Optioneel kunt u de afstammelingen van de draken bezoeken in de naastgelegen reptielen zoo.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht Het Zevengebergte & Köningswinter

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Dagtocht Het Zevengebergte & Köningswinter
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht Het Zevengebergte & Köningswinter

Offerte aanvragen