Dagtocht kerstmarkt Deventer - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Deventer - Groepsaanvraag

 

Dagtocht kerstmarkt Deventer - Groepsaanvraag

Deventer is een Nederlandse stad in de provincie Overijsel. De stad is een van de oudste steden van Nederland en telt bijna 100 duizend inwoners. Er zijn talloze bezienswaardigheden in Deventer. Zo is museum de... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Deventer - Groepsaanvraag

Deventer is een Nederlandse stad in de provincie Overijsel. De stad is een van de oudste steden van Nederland en telt bijna 100 duizend inwoners. Er zijn talloze bezienswaardigheden in Deventer. Zo is museum de Waag het huis van de stad Deventer. In dit museum komt de stad Deventer tot leven. Ook kun je in Deventer varen over de IJsel en winkelen in de Overstraat. In Deventer vind je ook de Sint-Nicolaas- of Bergkerk. Deze kerk werd gebouwd tussen 1198-1209. Verder heeft Deventer nog een kerk genaamd de Grote of Lebuïnuskerk. Deze kerk staat in de top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg.
Deventer heeft een prachtige kerstmarkt. Deze kerstmarkt genaamd Lebuinus Kerstmarkt wordt gehouden midden in het centrum van Deventer. Het centrum wordt omgetoverd tot kerstmarkt waar je je ogen niet zult geloven. De velen lichtjes en versieringen geven je het warme kerstgevoel waar je naar verlangd. Ook de bomen zijn mooi versierd. Wil je hier cadeaus kopen voor de kerst? Dat is natuurlijk mogelijk. De velen kraampjes verkopen allerlei bijzondere kerst cadeaus. Met legen handen zul je zeker niet naar huis gaan. Op de kerstmarkt kun je ook genieten van verschillende lekkernijen die je worden aangeboden. Genieten van een lekker kopje koffie of een warme wafel? Het kan allemaal op de kerstmarkt van Deventer.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Kerstmarkt Deventer
Kerstmarkt Deventer

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Deventer.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Kerstmarkt Deventer
Kerstmarkt Deventer
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerstmarkt Deventer
Kerstmarkt Deventer

Offerte aanvragen