Dagtocht kerstmarkt Frankfurt - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Frankfurt - Groepsaanvraag » Dagtocht kerstmarkt Wuppertal - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Wuppertal - Groepsaanvraag

Frankfurt is de grootste stad in de Duitse deelstaat Hessen en hiermee de 5de grootste stad van Duitsland. Frankfurt telt meer dan 700 duizend inwoners. Er zijn talloze bezienswaardigheden in Frankfurt. Zo heef... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Frankfurt - Groepsaanvraag

Frankfurt is de grootste stad in de Duitse deelstaat Hessen en hiermee de 5de grootste stad van Duitsland. Frankfurt telt meer dan 700 duizend inwoners. Er zijn talloze bezienswaardigheden in Frankfurt. Zo heeft frankfurt de Main Toren. Deze wolkenkrabber ligt aan de rivier de Main. Vanaf het hoogste punt van de wolkenkrabber heb je een uitzonderlijk mooi uitzicht over de rivier. Er zijn enorm veel cafe’s en winkels in de stad waardoor je alle tijd hebt om te genieten van een lekker hapje of drankje.
Met meer dan 240 kraampjes is dit een van de grootste kerstmarkten van Duitsland. Jaarlijks komen er meer dan 3 miljoen bezoekers naar deze kerstmarkt. Je kunt dus wel concluderen dat dit een enorm bekende kerstmarkt is. Ook is deze kerstmarkt een van de oudste kerstmarkten van Duitsland. De specialiteiten op deze kerstmarkt zijn het eten en drinken. De velen lekkernijen zullen u het echte warme kerstgevoel geven. Zo heb je in Frankfurt een aantal kerstspecialiteiten zoals Bethmännchen. Dit is een koekje met amandel en marsepein, warme appel cider en ‘Quetschemännchen”, kleine figuurtjes gemaakt van gedroogde pruimen. Doordat er hier zo veel kraampjes en winkels zijn is het ideaal om hier je kerst inkopen te doen.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Frankfurt.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen