Dagtocht kerstmarkt Wuppetal - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Wuppetal - Groepsaanvraag » Dagtocht kerstmarkt Wuppertal - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Wuppertal - Groepsaanvraag

Ieder jaar wordt de kerstmarkt in de Duitse stad Wuppertal grootgehouden. Wuppertal is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, 30 km ten oosten van Düsseldorf, gelegen aan rivier de Wupper. Wa... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Wuppetal - Groepsaanvraag

Ieder jaar wordt de kerstmarkt in de Duitse stad Wuppertal grootgehouden. Wuppertal is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, 30 km ten oosten van Düsseldorf, gelegen aan rivier de Wupper. Wanneer de lichten gaan schijnen op de rijkversierde kerst Cottage is de stad direct in de pre-kerststemming. In de stad zijn meerdere kerstmarkten te vinden die allemaal hun eigen bijzonderheden hebben. Veel artikelen zijn op deze kerstmarkt te vinden en deze kerstmarkt is daarom geschikt voor jong en oud.
In Wuppertal zijn meerdere kerstmarkten te vinden, de meest bezochte en de bekendste is de Elberfelderer lichtmarkt. Op deze markt zijn ongeveer 100 rijkversierde huizen te bewonderen. Verder is er veel te vinden op de markt, van verschillende cadeaus tot lekkernijen. In de stad worden vele kerstbomen verlicht in het blauw, rood en groen. Een bijzondere attractie op de kerstmarkt is de levende kerststal, hier lopen schapen, geiten, ganzen en ezels. Deze kerstmarkt is er een als geen ander en daarom een bijzondere bezienswaardigheid.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Wuppertal.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen