Dagtocht Sail Amsterdam 2020

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » KBO Reizen » Dagtocht Sail Amsterdam 2020

 
 
 
 

Dagtocht Sail Amsterdam 2020

Het evenement: Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor prestigieuze Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Ned... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief

Amsterdam

11012 N

Amsterdam, Nederland

Klik hier voor de website

De hoofdstad van Nederland is een super leuke bestemming voor een dagje weg! De stad is beroemd om zijn mooie grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. Amsterdam is een wereldstad waarin u zich zeker niet zult vervelen. De highlights van de stad zijn onder andere het Damrak, het Anne Frank Huis, het Van Goghmuseum, het Rijksmuseum, de stadswijk de Jordaan en ook de beroemde wallen. Maar ook een excursie naar Amsterdam arena, Science Centre Nemo of ‘Het huis van de toekomst' (genaamd ‘Living tomorrow’) is mogelijk. Wat ook altijd leuk is, is een bezoek aan The Amsterdam Dungeon, een leuke en griezelige ervaring met professionele acteurs. Ook al is het gebaseerd op historische feiten, het is zeker geen stoffig museum. Een bezoek aan Amsterdam is uiteindelijk niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van de stad. De schipper kan u meenemen langs de Munttoren, de prachtige Zuiderkerk, de Brouwersgracht en de Herengracht met haar imposante patriciërshuizen. Uiteindelijk kunt u via de Oude Stad teruggevaren naar het Rokin.


Dagtocht Sail Amsterdam 2020

Het evenement:
Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor prestigieuze Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Waar kinderdromen tot leven komen en waar met alle (inter)nationale schepen een wereld in onderlinge verbondenheid getoond wordt. Van de SAIL-In tot de innovatieve havens, van de podia met (inter)nationale artiesten tot de Amsterdamse initiatieven: SAIL Amsterdam 2020 verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! Ga je mee?

SAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven.
Programma:
We vertrekken in de ochtend naar Amsterdam waar u de gelegenheid heeft om op uw eigen tempo het Sail terrein en de vele Tall Ships te verkennen. U kunt niet alleen de schepen bezoeken, maar de hele stad zal bruisen van de activiteiten! Aan het einde van de middag stappen we weer in de touringcar en rijden we naar een gezellig restaurant waar een diner geserveerd wordt. Na dit heerlijke feestmaal vervolgen we onze weg terug naar uw opstapplaats.

Meer informatie

Sail Amsterdam vindt plaats van 12 t/m 16 augustus 2020.

Uiteraard kunnen wij de dagtocht geheel naar wens voor u aanpassen. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden?!

Website Sail

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet, TV/DVD en airco;
  • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
  • Uitstekend 3-gangendiner;
  • Servicekosten, reserveringkosten ticket, parkeerkosten en BTW.

Exclusief

  • Reserveringskosten;
  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Annuleringsverzekering; U boekt al een "BE Dagtocht Annuleringsverzekering" voor slechts 4,00 euro per persoon;
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen