Dagtocht Tong Tong Fair

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht Tong Tong Fair

Dagtocht Tong Tong Fair

Houd u van de Aziatische cultuur? Kom dan naar het Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam Besar genaamd. Dit is het grootste Euraziatische festival ter wereld! Het jaarlijks terugkerende evenement op het Malievel... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht Tong Tong Fair

Houd u van de Aziatische cultuur? Kom dan naar het Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam Besar genaamd. Dit is het grootste Euraziatische festival ter wereld! Het jaarlijks terugkerende evenement op het Malieveld dat bijna een halve eeuw oud is, is een zinnenprikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn samen, in een eiland van tenten op het Malieveld in Den Haag.

In 1959 was er een groepje Indische Nederlanders dat de Indische cultuur zo mooi, inspirerend en belangrijk vond, dat het een evenement ging organiseren om dat te tonen. Meer dan een halve eeuw later vinden én doen ze dit nog steeds. Het is de grootste Indische happening van de wereld, waar Oost en West elkaar ontmoeten in een sfeer van vriendschap, gastvrijheid, inspiratie en natuurlijk Selamat Makan! Uiteraard komende omringende landen ook aan bod, zoals Vietnam en Maleisië. Geniet van al dit moois tijdens de Tong Tong Fair!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen