Dagtocht Typisch Antwerpen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht Typisch Antwerpen » Dagtocht Typisch Antwerpen - Groepsaanvraag

 
 

Dagtocht Typisch Antwerpen - Groepsaanvraag

Precies wat u van een stad verwacht: hartverwarmend en ongekunsteld, maar ook levendig en kosmopolitisch. Het is een stad met oogstrelende architectuur, chique winkels, imposante monumenten en bezielde kunstwer... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Antwerpen

2018

Antwerpen, België

Klik hier voor de website

Precies wat u van een stad verwacht: hartverwarmend en ongekunsteld, maar ook levendig en kosmopolitisch. Het is een stad met oogstrelende architectuur, chique winkels, imposante monumenten en bezielde kunstwerken. Qua eten en drinken komt u niks te kort in deze culinaire stad, denk maar eens aan de vele cafés waar het bier rijkelijk vloeit en aan de restaurants waar u van de heerlijkste Belgische en multiculturele gerechten kunt genieten. Wat dacht u van Antwerpen Solden, dé halfjaarlijkse uitverkoop in dé Modestad Antwerpen! Shop till you drop! Ook is het mogelijk om naar de ZOO Antwerpen te gaan, maak een rondvaart over de Schelde of bezoek het MAS, het museum dat u gezien móet hebben! Antwerpen... Een wereldstad in zakformaat!

Tips: ‘t Stad Antwerpen, heerlijk Bourgondisch dineren, stadswandeling “Bier & Plezier” of ‘’Hap & Stap’’, Zondagse Vogeltjesmarkt em een frietje bij het beste frietkot van België.


Dagtocht Typisch Antwerpen

Precies wat u van een stad verwacht: hartverwarmend en ongekunsteld, maar ook levendig en kosmopolitisch. Het is een stad met oogstrelende architectuur, chique winkels, imposante monumenten en bezielde kunstwerken. Qua eten en drinken komt u niks te kort in deze culinaire stad, denk maar eens aan de vele cafés waar het bier rijkelijk vloeit en aan de restaurants waar u van de heerlijkste Belgische en multiculturele gerechten kunt genieten.
Ochtend... Antwerpen is de stad van die ene grote overtuiging dat alles nét iets anders kan. Mogelijkheden ten over voor een leuke dagbesteding dus! U begint uw bezoek met koffie en gebak om daar een wandeling te maken onder het mom ‘lekker Antwerps’. Die wandeling eindigt bij een sfeervolle locatie waar u als lunch een Breughel bord voorgeschoteld krijgt.

Middag... Het begin van de middag is vrij, maar uiteraard kunnen wij die voor u invullen, zoals uw wilt. Zie de tips voor leuke ideeën. De middag sluit u af met een bezoek aan de Brouwerij De Koninck.

Meer informatie

 • Deze reis is geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), toilet, TV/DVD en airco;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
 • Programma zoals beschreven;
 • Servicekosten, reserveringkosten, parkeerkosten en BTW;
 • Verzorgingskosten chauffeur/reisleider.
(*) de bar in de touringcar is tegen betaling.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering.
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen
Dagtocht Typisch Antwerpen

Offerte aanvragen