Dé Winterfair van Margriet & Libelle

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Evenementen » Dé Winterfair van Margriet & Libelle

Prijs vanaf
€ 25,00
p.p.
 
 
 
 

Dé Winterfair 2021 is het allerleukste feest van het jaar. Samen met de redactie van de twee grootste vrouwenmerken van Nederland en bijna 100.000 bezoekers worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetover... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Dé Winterfair van Margriet & Libelle

Dé Winterfair 2021 is het allerleukste feest van het jaar. Samen met de redactie van de twee grootste vrouwenmerken van Nederland en bijna 100.000 bezoekers worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd in de ultieme feestmaand-stemming.

Tijdens de Winterfair 2021 kunt u al helemaal in de stemming komen voor de feestdagen. Doe hier inspiratie op voor de perfecte feestoutfit bij de sprankelende modeshows, maak zelf de leukste kerstdecoraties tijdens interactieve workshops en kom genieten van optredens van bekende artiesten in het theater. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg gelegenheid om te shoppen, kunt u aanwezig zijn bij live interviews met schrijvers en columnisten en kunt u de lekkerste recepten krijgen in het Kooktheater.

Dit betekend een hele dag lang genieten van een dag vol gezelligheid samen met uw vriendinnen. Komt u ook naar het grootste vriendinnen-evenement van 2021?