Dordtpas Dagtocht Toverland

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Dordtpas » Dordtpas Dagtocht Toverland

Prijs vanaf
€ 65,00
p.p.
 
 
 
 

Dordtpas Dagtocht Toverland

Profiteer van uw Dordtpas en krijg maar liefst € 55,00 korting op een dagtocht naar Toverland. Vul bij het reserveren in stap 2 de laatste 8 cijfers van uw Dordtpas-nummer in en u betaalt slechts €... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Toverland

Toverlaan 2

5975 MR

Sevenum, Nederland

Klik hier voor de website

In Toverland beleeft u gegarandeerd een magische dag. Binnen en buiten biedt het park meer dan 30 attracties en shows voor alle leeftijden. Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen. Ga op een spetterend wild water avontuur op de Djengu River of maak een magische rit in de achtbaan Dwervelwind. Beleef de boomstammen wildwaterbaan Backstroke, zwier mee in het water schommelschip Scorpios of maak een sensationele rit op de Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raast u met 75 kilometer per uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Met ruim 90 km/h raast u over een track van maar liefst 1.040 meter lang. De kleintjes komen volop aan hun trekken op uitdagende klimtoestellen en leuke attracties. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek de magische krachten in het Toverhuis.


Prijs vanaf
€ 65,00
p.p.

Dordtpas Dagtocht Toverland

Profiteer van uw Dordtpas en krijg maar liefst € 55,00 korting op een dagtocht naar Toverland.

Vul bij het reserveren in stap 2 de laatste 8 cijfers van uw Dordtpas-nummer in en u betaalt slechts € 10,00 i.p.v. € 65,00 per Dordtpashouder. U kunt uiteraard medeboekers toevoegen met eveneens een Dordtpas of zonder. Deelnemers zonder Dordtpas betalen het normale tarief van € 65,00 per persoon.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief vervoer en entree!
Voor vertrek meldt u zich bij onze chauffeur ter controle van uw Dordtpas(sen). U ontvangt van onze chauffeur per hoofdboeker in envelop met de actuele informatie voor de dag naar Toverland. Als iedereen is ingestapt vertrekken we om 09.00 uur vanaft de opstapplaats(en) in Dordrecht en rijden we rechtstreeks naar Toverland in Sevenum.

U heeft de hele dag om het park op eigen gelegenheid te bezoeken.

Om 18.00 uur verzamelt u weer bij uw bus, zodat er om 18.15 uur weer vertrokken wordt naar uw opstapplaats in Dordrecht, waar we omstreeks 19.45 uur weer arriveren.

Meer informatie

Per boeking berekenen wij eenmalig € 5,00 reserveringskosten door.
Toverland

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entreeticket Toverland
Toverland
Deze reis is volgeboekt en kunt u niet meer online boeken.

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:

Plaats
Locatie
Tijd
Toeslag
Dordrecht
09.00
-
Toverland