Rotterdampas Dagtocht Maastricht 2020

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Maastricht 2020 » Rotterdampas Dagtocht Maastricht

Prijs vanaf
€ 34,00
p.p.
 
 

Rotterdampas Dagtocht Maastricht

LET OP: in het zomermagazine van de Rotterdampas staan de dagtochten naar Knokke en Splesj vermeld. Deze dagtochten zijn gezien het Coronavirus op dit moment niet mogelijk. Daarom hebben we last minute besloten... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Maastricht

Maastricht, Nederland

Klik hier voor de website

Maastricht is één van de oudste steden van Nederland en dat ziet u direct wanneer u door de historische binnenstad wandelt. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. 

Als u op zoek bent naar de ideale stad voor een bourgondische levensgenieter, een gezellige stad vol historie, kunst en cultuur of een stad die omringd is door mooie natuur in een heuvelachtig gebied: dan komt u ongetwijfeld uit in Maastricht. Want in die stad, in het zuiden van ons land, vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken.

In de zomer is het Vrijthof een gezellig plein vol terrasjes, in de adventsperiode is het de locatie van 'Magisch Maastricht'. Dan vindt u hier o.a. talloze kerststalletjes, een overdekte schaatsbaan, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten.


Prijs vanaf
€ 34,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Maastricht 2020

LET OP: in het zomermagazine van de Rotterdampas staan de dagtochten naar Knokke en Splesj vermeld. Deze dagtochten zijn gezien het Coronavirus op dit moment niet mogelijk. Daarom hebben we last minute besloten alternatieve dagtochten aan te bieden. Kijk op de website voor de actuele uitjes. Excuses voor het ongemak.

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we deze zomer een dagtocht naar Maastricht.
Bezoek één van de vele bezienswaardigheden, geniet van de Limburgse gastvrijheid of ga lekker shoppen.

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 14,00 korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 34,00 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 20,00 per persoon; dit is exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar Maastricht waar we omstreeks 11.30 uur arriveren.
Vervolgens kunt u zelf op eigen gelegenheid deze stad verkennen. U krijgt uiteraard van onze chauffeur per hoofdboeker een plattegrondje mee.

Omstreeks 17.15 uur vertrekken we weer retour naar uw opstapplaats.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Plattegrond Maastricht per hoofdboeker
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht
busreis Rotterdampas Maastricht