Rotterdampas Dagtocht Oberhausen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Oberhausen

Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.
 
 
 
 

Rotterdampas Dagtocht Oberhausen

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit najaar een dagtocht naar Oberhausen. Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 12,50 korting op deze d... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

Klik hier voor de website

In het verleden heeft Oberhausen zijn grote industriële traditie bedacht en met succes structurele verandering geïnitieerd. In het bijzonder hebben we het dan over het nieuwe centrum en de meeste moderne winkel- en vrijetijdscentrum van Europa genaamd CentrO. Oberhausen wordt nu beschouwd als een geslaagd voorbeeld van de structurele verandering van een hele regio. De Neue Mitte en CentrO, het Gasometer, de Metronom Theater, het Sea Life Aquarium en andere atracties is het uitgangspunt voor meer dan 23 miljoen gasten per jaar.

Winkelen
Vlakbij het centraal station is het BERO winkelcentrum waar u alles onder één dak kunt vinden. Met een verkoopoppervlakte van 45.000 vierkante meter en een uitstekende mix van goederen, trekt een gemiddeld dagvolume van 22.000 bezoekers. In centrum van de stad is er ook een ongeveer één kilometer lange winkelstraat met warenhuizen, speciaalzaken en cafés.

Ontspannen
Wie liever geniet van een ontspannen wandeling of een picknick in het park is aan het juiste adres in Oberhausen. Ongeveer een derde van de gemeentelijke gebied bestaat uit bos, park en water gebieden. Onder de meest populaire bestemmingen zijn het gebied Vonderort, de keizer aan de Schloss met zijn kleine dierentuin, de Hiesfelder en Sterkrader bos.


Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Oberhausen

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit najaar een dagtocht naar Oberhausen.

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 12,50 korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 27,50 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 15,00 per persoon; dit is exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar Duitsland waar we omstreeks 12.00 uur in Oberhausen arriveren.
Vervolgens kunt u zelf op eigen gelegenheid CentrO Oberhausen of Oberhausen verkennen.

Omstreeks 17.30 uur rijden we terug naar de opstapplaatsen in Rotterdam/Schiedam.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar

Exclusief

  • Overige uitgaven
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.