The Bodyguard - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » The Bodyguard - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 85,00
p.p.

The Bodyguard - Groepsaanvraag

The Bodyguard Musical Wanna dance with somebody? Dan hebben we goed nieuws voor u want The Bodyguard keert voor slechts 5 maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht. Pak uw kans om deze theatersensatie te be... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief

Beatrix Theater

Jaarbeursplein 6a

Utrecht, Nederland

Klik hier voor de website

In 1970 werd het Beatrixgebouw ( Jaarbeurs congrescentrum)  geopend waarna het In 1999 langdurig aan Joop van den Ende werd verhuurd, nadat het ingrijpend was verbouwd. Chicago (premiere op 9 mei 1999) was de eerste musical die opgevoerd werd. Daarna volgden succesvolle musicals als Saturday Night Fever, MAMMA MIA!, The Wiz, Dirty Dancing, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, We Will Rock You, Miss Saigon, The Little Mermaid, Jersey Boys en Moeder, Ik Wil Bij De Revue, The Bodyguard en On Your Feet!. Op dit moment speelt TINA – De Tina Turner Musical .

Naast musicals kun je in het Beatrix Theater ook terecht voor concerten, familie- en cabaretvoorstellingen.


Prijs vanaf
€ 85,00
p.p.

The Bodyguard - Groepsaanvraag

The Bodyguard Musical
Wanna dance with somebody? Dan hebben we goed nieuws voor u want The Bodyguard keert voor slechts 5 maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht. Pak uw kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok.

Pure verleiding, heerlijke spanning! Voel de spanning en de verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’.

Over the Bodyguard
The Bodyguard vertelt het verhaal van superster Rachel Marron die bedreigd wordt door een stalker. Frank Farmer, voormalig CIA-agent, wordt ingehuurd om Rachel te beveiligen, maar daar moet zij aanvankelijk weinig van weten. En is niet blij met de continue aanwezigheid van Frank. Ondanks de woede en het liefdesverdriet van de zangeres doet Frank er alles aan haar en haar zoon te beschermen. Wanneer de stalker Rachels zus vermoordt omdat hij hen verwisselt, doet hij nog één laatste poging voor een aanslag op Rachel. Lukt het Frank om het leven van de vrouw van wie hij is gaan houden te redden?
Uw programma:
Er zijn diverse mogelijkheden! Wilt u een matinée of een avondvoorstelling? Wilt u eerste, tweede of derde rang ticktets? Of een lekker diner voor of na de voorstelling? Zelfs een ontvangst- en pauze arrangement is een mogelijkheid. Het vervoer per luxe touringcar en het ticket voor de musical zijn alvast inbegrepen. Geef uw wensen door en wij maken graag een offerte op maat!

Meer informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen.
  • ​Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in grootste type touringcar;
  • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal. Andere plaatsen buiten de regio tegen meerprijs mogelijk.
  • Tegen een toeslag kunt u Rang 1 of 2 reserveren. Wij adviseren u graag over de beste plaatsen.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
Musical the Bodyguard

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Ticket musical The Bodyguard;

Exclusief

U kunt uw programma invullen naar wens en uitbreiden met o.a. verzorging (lunch, diner, excursies, entrees etc.). Heeft u geen inspiratie of wensen? Daag ons uit en laat u verrassen! Wij weten de mooiste plekjes voor u te vinden.
Musical the Bodyguard
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Musical the Bodyguard

Offerte aanvragen