Welkom

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen we voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.

Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Gent
Filter


Rubriek
Aantal dagen

Gent

Gent is één van de vele Europese steden die u gewoon niet kunt overslaan. Gent is een populaire stad waar velen van gehoord hebben, maar waar menig mens nog nooit is geweest. Zonde, want Gent is een levendige stad en heeft voor ieder wat wils. Gent heeft een rijke geschiedenis en dat is terug te zien in de oude gebouwen in het stadscentrum. In deze sfeervolle stad kunt u de rijkdom van vroeger nog goed terugzien. Bezoekers komen vooral af op de vele cultuurhistorische gebouwen, musea en het sfeervolle uitgaansleven. Het is mogelijk om een wandeling te maken in de avond, wanneer de meest belangrijke gebouwen worden verlicht. Dit is een onvergetelijke ervaring. Voor de liefhebbers van geschiedenis en architectuur mag Gent niet overgeslagen worden. De oude dokken aan het water worden tegenwoordig vaak gebruikt voor concerten, films, exposities en andere evenementen.
Er is 1 reis beschikbaar
 

Dagtocht Gent Sneukelen met stijl

Gent is een populaire stad in België. De stad heeft een uitgebreid aanbod aan bezienswaardigheden, attracties en musea. ​Gent is altijd al een rijke stad geweest. Gent behoorde in de Middeleeuwen al tot d...