Rotterdampas Dagtocht Keukenhof

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Keukenhof

Prijs vanaf
€ 47,50
p.p.
 
 
 

Rotterdampas Dagtocht Keukenhof

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit voorjaar een dagtocht naar de Keukenhof. Indien de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten, reizen we in maart, april en mei 2021 af naar het mooiste le... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Keukenhof

Stationsweg 166A

2161 AM

Lisse, Nederland

Klik hier voor de website

Op de Keukenhof, dé plek waar de lente tot bloei komt, bruist het van de activiteiten. Geniet van de schitterende tulpen, hyacinten en narcissen: een ultieme beleving van de Bollenstreek. Nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een plaatje zijn om met de camera vast te leggen. De optocht tijdens de Bloemencorso van de Bollenstreek bestaat uit zo'n twintig praalwagens en wel meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens. Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!


Prijs vanaf
€ 47,50
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Keukenhof

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit voorjaar een dagtocht naar de Keukenhof.
Indien de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten, reizen we in maart, april en mei 2021 af naar het mooiste lentepark ter wereld.

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 20,00 korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 47,50 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 27,00 per persoon; dit is exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar de Keukenhof waar we omstreeks 10.30-10.45 uur arriveren. Vervolgens kunt u zelf op eigen gelegenheid dit mooie park verkennen.

Omstreeks 17.00 uur vertrekken we weer retour naar uw opstapplaats.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof
Keukenhof