Schoolreis Disneyland Parijs

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Schoolreis Disneyland Parijs » Schoolreis Disneyland® Parijs

Prijs vanaf
€ 84,00
p.p.
 
 
 

Schoolreis Disneyland® Parijs

Beleef de magie van dichtbij in Disneyland® Parijs en bezoek het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park, dé plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Op slechts 32 kilometer van Pa... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée

Disneyland Parijs, Frankrijk

Klik hier voor de website

Beleef de magie van dichtbij in het sprookjesachtige Disneyland® Paris en bezoek het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park, dé plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s nummer 1 toeristische bestemming en de meest betoverende wereld voor jong en oud, namelijk Disneyland® Paris!

Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en ontdek een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. De klassieke helden en heldinnen komen tot letterlijk leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren. Ontmoet Sneeuwwitje, Donald Duck en het vliegende olifantje Dombo. De vijf Magische landen van het Disneyland® Paris bieden vele shows, parades en attracties aan boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen!

Of stap in de schijnwerpers van het Walt Disney Studio’s® Park! Eenmaal door de poorten valt u van de ene verbazing in de andere. Ontmoet hier de sterren van de films, zoals Toystory en  Ratatouille. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Bezoek alle productiezones met non-stop actie, gave attracties en spectaculaire optredens. Beleef een onvergetelijke dag in Magisch Disneyland® Paris!


Prijs vanaf
€ 84,00
p.p.

Schoolreis Disneyland Parijs

Beleef de magie van dichtbij in Disneyland® Parijs en bezoek het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park, dé plek waar uw dromen werkelijkheid worden. Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s nummer 1 toeristische bestemming: Disneyland® Parijs. Het Disneyland® Parijs is de meest betoverende wereld voor jong en oud.

Ontmoet de figuren uit de klassieke Disney verhalen en ontdek een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt. De klassieke helden en heldinnen van Disney® komen tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren. De vijf Magische landen van het Disneyland® Parijs bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderbaarlijke ontdekkingen!

Of stap in de schijnwerpers van het Walt Disney Studio’s® Park! Eenmaal door de poorten valt u van de ene verbazing in de andere. Hier draait alles om film, animatie en televisie. Bezoek alle productiezones met non-stop actie, gave attracties en spectaculaire optredens. Beleef een onvergetelijke dag in Magisch Disneyland® Parijs!
Programma
We vertrekken in de vroege ochtend vanaf uw privé opstapplaats, waarna we richting Disneyland® Parijs rijden. U heeft toegang tot beide parken. Aan het einde van de dag vertrekt de touringcar retour naar de vertreklocatie.

Meer informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Minimaal 50 deelnemers.
 • Prijzen zijn inclusief busvervoer en entree.
 • Vertrek vanaf 1 locatie in de regio Breda/Dordrecht/Roosendaal.
 • Inzet busgroottes wordt door Brabant Expres Reizen bepaald.
 • Reisdatum dient een doordeweekse dag te zijn, buiten de schoolvakanties.
Wijzigingen van aantallen (onder voorbehoud van beschikbaarheid) kunnen tot uiterlijk 2 weken voor vertrekdatum doorgegeven worden.Heeft u minder dan 50 deelnemers, een vertreklocatie buiten de regio, meerdere opstapplaatsen, een reisdatum in het weekend of andere wensen? Laat het ons weten. We kijken graag met u naar de mogelijkheden!
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Uw privé opstapplaats;
 • Entree Disneyland® Parijs (beide parken).
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs
Schoolreis Disneyland Parijs

Offerte aanvragen