8-daagse groepsreis Hoogtepunten van Wales Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » 8-daagse groepsreis Hoogtepunten van Wales Groepsaanvraag » 8-daagse groepsreis de hoogtepunten van Wales Groepsaanvraag

 
 
 
 

8-daagse groepsreis de hoogtepunten van Wales Groepsaanvraag

Gaat u met ons mee naar Wales? We beginnen de reis met een bezoek aan Bath en rijden vervolgens door naar Cardiff. Uiteraard staat hier een bezoek aan het historische stadscentrum en het kasteel op ons programm... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Londen

EC1A 1A

Londen, Engeland

Klik hier voor de website

Het is geen wonder dat Londen één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld is. De hoofdstad van Groot-Brittannië is een levendige stad vol kunst en entertainment. U kunt Londen eindeloos verkennen zonder dat het gaat vervelen. Er blijven unieke dingen te zien en te doen. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, ontdek de geheimen van the Tower of London en bezoek de imposante en spectaculaire St. Paul’s Cathedral. Langs de rivier de Thames staat de London Eye, Europa's grootste reuzenrad. Met individuele glazen capsules geniet u van de de meest spectaculaire uitzichten van de stad tijdens een ritje van 30 minuten.

Houdt u van shoppen? Dan kunt u uw ogen uitkijken in Oxford Street en in warenhuis Harrods met maar liefst 7 verdiepingen en 330 afdelingen. Al meer dan 160 jaar is Harrods een luxe winkelbestemming voor exclusieve collecties en uitstekende service. Na afloop kunt u zich van alle drukte terugtrekken in het bekende Hyde Park.

Tips: Buckingham Palace, Tower of London en Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus en Trafalgar Square en Hyde Park en Covent Garden.


Cardiff

Cardiff, Wales

Klik hier voor de website


Snowdonia National Park

,

Klik hier voor de website


8-daagse groepsreis Hoogtepunten van Wales Groepsaanvraag

Gaat u met ons mee naar Wales? We beginnen de reis met een bezoek aan Bath en rijden vervolgens door naar Cardiff. Uiteraard staat hier een bezoek aan het historische stadscentrum en het kasteel op ons programma. Na Cardiff rijden we verder naar Noord-Wales waar we onder andere het nationale park Snowdonia gaan bezoeken en een treinrit met de Snowdonia Mountain Railway zullen maken. Ook maken we een uitstapje naar Stratford-upon-Avon de geboorteplaats van Shakespeare. Onze laatste volledige dag in Engeland staat in het teken van de hoofdstad Londen, waar een Nederlandssprekende stadgids ons alles over verteld.
Uw programma:

Dag 1: Heenreis

Nadat u op bij de opstapplaats van uw keuze bent opgestapt begint de reis en rijden we via België naar Calais voor de oversteek naar Dover. We rijden via Maidstone en the Surrey Hills naar ons hotel in de omgeving van Reading.

Dag 2: Bath en Zuid-Wales
Na het ontbijt vervolgen we onze weg naar Wales. We beginnen vandaag met een bezoek aan Bath. Bath is gesticht door de romeinen in de 1e eeuw. De stad is nog goed bewaard gebleven en u ziet nog vele Romeinse gebouwen. De stad staat bekend om de oude Romeinse baden. In de middag rijden we door naar ons hotel aan de zuidkust van Wales. Eenmaal aangekomen in de grootste stad van Wales: Cardiff waar we inchecken in ons hotel.

Dag 3: Cardiff
Nadat we ons ontbijt hebben gehad, gaan we de stad verkennen en rijden we naar het centrum van de stad waar onder andere het kasteel van Cardiff gelegen is. De stad is gelegen aan de rivier de Taff en bestaat al sinds 1093. Naast een bezoek aan het historisch centrum gaan we uiteraard ook naar de haven.

Dag 4: Noord-Wales
We vertrekken vandaag met de bus vanuit Cardiff naar Colwyn Bay in het noorden van Wales. Tijdens de reis komen we langs het nationaal park Brecon Beacons dat bekend staat om de heuvels en lage bergen langs de meren. In de middag komen we aan in het in het plaatsje Colwyn Bay aan de Ierse zee.

Dag 5: Snowdonia National Park
In de ochtend reizen we naar het nationaal park Snowdonia met de hoogste berg van Wales (1085 m). De spectaculaire berglandschappen, valleien en de meren maken dit natuurgebied een prachtige belevenis. De Snowdonia Mountain Railway brengt u naar de top van Mount Snowdon waar u onderweg en boven op de berg een prachtig uitzicht heeft over het nationaal park.

Dag 6: Chester met stadsgids en Stratford-upon-Avon
Vandaag rijden we van Colwyn Bay naar Watford en maken we 2 stops in 2 verschillende steden. De eerste stop is de stad Chester wat net over de grens in Engeland ligt. In Chester hebben we een rondleiding van een gids die ons langs allerlei bezienswaardigheden begeleid. Langs Chester Cathedral en Chester Rows waar u het echte middeleeuwen kunt vinden. Nadat we de stadsgids hebben gehad vertrekken we verder naar de volgende stop: Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare, waar het huis staat waar Shakespeare is geboren. Wandelen langs het Stratford-upon-Avon Canal waar u de kerk ziet waar Shakespeare is begraven. Na ook deze stop rijden we naar onze eindbestemming van deze dag: Watford. Watford ligt ten noordwesten van Londen.

Dag 7: Bezoek aan Londen met stadsgids
Wanneer we met zijn alle hebben ontbeten rijden we met de bus naar het centrum van Londen waar een stadsgids ons zal rondleiden langs de bezienswaardigheden van Londen. Na de stadsrondleiding kunt u genieten van een middag vrij rondlopen in Londen. U kunt bijvoorbeeld de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace bekijken, gaan shoppen in Covent Garden of wat denkt u van een fietstocht met een Nederlandstalige gids.

Dag 8: Terugreis
Na het ontbijt beginnen we weer aan de thuisreis. We rijden via een mooie route terug naar Dover voor de oversteek naar Calais. We stoppen onderweg nog even voor een lunchpauze, waarna het nagenieten kan beginnen! We weten zeker dat u vol plezier terugkijkt op een onvergetelijke week!

Meer informatie

Optioneel kan er een Nederlandstalige reisleider met uw gezelschap meereizen.

Deze busreis is gebaseerd op minimaal 40 deelnemers en is geschikt tot ca. 60 deelnemers;
Heeft u meer dan 60 deelnemers, neem dan contact met ons op en wij adviseren u dan graag over de mogelijkheden.

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. U kunt deze reis geheel naar wens aan laten passen en/ of uitbreiden. Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar (bar*, TV/DVD, toilet en airco);
 • Begeleiding van ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • 1 overnachting in een hotel in (de omgeving van) Reading;
 • 2 overnachtingen in een hotel in (de omgeving van) Swansea/ Cardiff;
 • 2 overnachtingen in een hotel in (de omgeving van) Colwyn Bay;
 • 2 overnachtingen in een hotel in (de omgeving van) Watford;
 • Dagelijks ontbijt en diner;
 • Excursies zoals beschreven in het programma;
 • Stadsgidsen in Chester en Londen.

Exclusief

Bovenstaand programma is een compleet voorstel. U kunt uw programma geheel naar wens invullen en uitbreiden met meer maaltijden, excursies, entrees etc.

Niet inbegrepen is:
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Calamiteitenfonds (2,50 euro per 9 deelnemers);
 • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen - indien van toepassing).
* De bar is tegen betaling. Informeer naar de mogelijkheden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen