Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Over groepsreizen

Touringcarbedrijf
Brabant Expres

Stoelerij 2
4762 AN Zevenbergen

Telefoon Afd. Reizen:
088 – 50 60 310

Telefoon Afd. Busverhuur:
0168 – 330 700

Over groepsreizen

Al vele jaren verzorgen wij dagtochten voor bedrijven, scholen, verenigingen, families, enz. De touringcar is namelijk het meest praktische, veilige, goedkope en gezellige vervoersmiddel. Maar Brabant Expres Reizen gaat verder dan alleen het regelen van touringcarvervoer. De ervaring van onze chauffeurs, de voordelige tarieven bij diverse locaties en één van onze medewerkers die in samenspraak met u de reis organiseert, zijn de ideale mix voor een betaalbare, prachtige en unieke dagtocht!

Waarom Brabant Expres Reizen?

Eén contactpersoon
Één van onze medewerkers organiseert in samenspraak met u de reis voor uw gezelschap en is namens Brabant Expres Reizen ook de contactpersoon voor alle reserveringen. Daarnaast instrueert deze medewerker ook vooraf de chauffeur. Het gebruik van deze korte lijnen komt de uitvoer altijd ten goede en kunnen er nooit misverstanden ontstaan.

Voordelige tarieven
Door jarenlange samenwerking met hotels, ferry maatschappijen, attractieparken, restaurants, e.d. verkrijgen wij scherpe tarieven en daar profiteert u ook van!

Ervaren chauffeurs
Onze chauffeur is tevens uw reisleider. De chauffeur wordt vooraf uitgebreid geïnstrueerd, op verzoek kunt u hierbij aanwezig zijn. De chauffeur kan zich dan optimaal voorbereiden en de reis volgens uw wensen uitvoeren. Zo kunt u als reisorganisatie net als uw gezelschap zorgeloos genieten van de reis.

Comfortabele touringcars
Al onze meerdaagse reizen worden uitgevoerd met luxe touringcars die voorzien zijn van bar, toilet, CD- en DVD-speler en airconditioning. In overleg met u bepalen we de busgrootte en of de stoelen op Tourist, Comfort of Royal Class gezet worden.

Agent van Global Assistance Allianz
Wij zijn een officieel agent van de Allianz Global Assistance. Dit biedt u diverse mogelijkheden op het afsluiten van een reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering. Dit hoeft uiteraard niet voor uw hele gezelschap, omdat er ongetwijfeld personen zijn met doorlopende verzekeringen.

Lid van SKTB
Al vele jaren is Brabant Expres Reizen lid van Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf. Dat maakt ons tot een betrouwbare en veilige reisorganisatie!