Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Verzekeringen

Touringcarbedrijf
Brabant Expres

Stoelerij 2
4762 AN Zevenbergen

Telefoon Afd. Reizen:
088 – 50 60 310

Telefoon Afd. Busverhuur:
0168 – 330 700

Global Assistance Allianz

Verzekeringen

Allianz Global Assistance
Wij zijn een officieel agent van de Allianz Global Assistance.

Hoe bent u verzekerd?
Het belang van een reis- en/of annuleringsverzekering wordt nog wel eens onderschat, maar zonder reis- en/of annuleringsverzekering kunt u op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Graag adviseren wij u daarom over de mogelijkheden.

Kortlopende Reisverzekering
Het belang van een reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Maar zonder reisverzekering kunt u op vakantie onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. U krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt uw zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met een reisverzekering worden alle onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar u ook bent.
Stel:U moet tijdens de reis terug naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoeft u niet alleen terug te keren. Gelukkig. Uw partner en kinderen kunnen dan gewoon kosteloos mee.
Klik hier voor de voorwaarden
Klik hier voor de verzekeringskaart van de Kortlopende Reisverzekering.

Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering
Uw reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Moet u eerder huiswaarts, dan krijgt u bij de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.
Klik hier voor de voorwaarden
Klik hier voor de verzekeringskaart van de Kortlopende Annuleringsverzekering.

De Kortlopende Reisverzekering en/of Dubber-Zeker Annuleringsverzekering dient u uiterlijk 7 dagen na boeking van uw reis af te sluiten.

BE Dagtocht Annuleringsverzekering
Speciaal voor een dagje weg heeft Brabant Expres Reizen een annuleringsverzekering die uw annuleringskosten dekken bij ernstige ziekte en overlijden van de verzekerde, 1e en 2e graad familieleden. De BE Dagtocht Annuleringsverzekering is geldig voor een dagje uit in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland (max. 24 uur) en sluit u al af vanaf 2,00 euro per persoon!

Noodnummer 24/7:
In geval van nood kunt u ons bellen op: +31 (0)168-329618. Onze medewerkers staan u graag bij voor advies.

Geen eigen risico:
U krijgt altijd de volledige reissom terug. 100% uitbetaling van uw reissom, mits geldige reden.

Snelle afwikkeling:
Na opdracht tot annulering ontvangt u een schadeformulier. Na ontvangst van het formulier en toetsing/ goedkeuring wordt uw reissom binnen 7 dagen teruggestort.

Ook voor de BE Dagtocht Annuleringsverzekering geldt dat deze binnen 7 dagen na boeking afgesloten dient te worden.