Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Keurmerk touringcarbedrijf

Touringcarbedrijf
Brabant Expres

Stoelerij 2
4762 AN Zevenbergen

Telefoon Afd. Reizen:
088 – 50 60 310

Telefoon Afd. Busverhuur:
0168 – 330 700

Keurmerk touringcarbedrijf

In onze touringcars bent u verzekerd van veilig materiaal en vakbekwaam personeel dat tot uw dienst staat. Dat ziet u aan het Keurmerk Touringcarbedrijf dat aan ons touringcarbedrijf is verleend door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt de kwaliteit van het reizen per touringcar te bevorderen.

Om hoge kwaliteit te garanderen stelt zij strenge eisen aan de aangesloten touringcarbedrijven. Alleen als het personeel vakbekwaam en servicegericht is, de touringcars comfortabel en veilig zijn en te allen tijde de wetgeving inzake rij- en rusttijden wordt nageleefd, wordt het Keurmerk Touringcarbedrijf toegekend.

Onafhankelijke instanties, zoals de Inspectie voor Verkeer en Waterstaat (IVW) en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), controleren voortdurend of aan al deze eisen wordt voldaan. Aan het jaartal op de Keurmerksticker naast de deur van de touringcar ziet u dat u daar ook dit jaar weer op kunt vertrouwen. Het Keurmerk is uw garantie dat uiterste zorg wordt besteed om u op de meest veilige en prettige manier naar uw bestemming te brengen. Daarnaast zijn we aangesloten bij de Koninklijk Nederlands Vervoer-Busvervoer Nederland.

Zie voor meer informatie www.sktb.nl.