Dagtocht kerstmarkt Bonn - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Bonn - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Bonn - Groepsaanvraag

De kerstmarkt in Bonn is een minder bekende kerstmarkt maar daardoor zeker niet minder leuk. Bonn is een stad in Duitsland, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze stad is gelegen aan de Rijn en heeft... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Bonn - Groepsaanvraag

De kerstmarkt in Bonn is een minder bekende kerstmarkt maar daardoor zeker niet minder leuk. Bonn is een stad in Duitsland, gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Deze stad is gelegen aan de Rijn en heeft ruim 300.000 inwoners. De stad is tevens de reserve hoofdstad van Duitsland. Bonn is een prachtige stad tijdens de kerstdagen. Beethoven heeft in deze stad gewoond en daarom wordt de stad ook wel de ‘Beethoven-stad’ genoemd. De kerstmarkt van Bonn is een vrij grote kerstmarkt met meer dan 180 kramen die allemaal heel mooi versierd zijn. De kerstmarkt wordt gehouden in het oude stadscentrum en is daardoor goed aan te lopen.
De kerstmarkt wordt ieder jaar opgebouwd op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en Friedenplatz. Deze pleinen zijn mooi versierd met veel licht en de worden door de verlichte voetgangerszone met elkaar verbonden en is de kerstmarkt toch een groot geheel. Er is tijdens deze kersmarkt ook een podium en hierop wordt het kerstprogramma gehouden, op dit podium zijn veel verschillende acts, van dans tot zang die het zeker waard zijn om te bekijken. Vanaf 1 december verandert het stadshuis in een grote adventskalender, dit is ook een spectaculaire bezienswaardigheid. De 180 verschillende kramen hebben een uitgebreid aanbod aan mooie en originele producten.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Bonn.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen