Dagtocht kerstmarkt Münster - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht kerstmarkt Münster - Groepsaanvraag

 

Dagtocht kerstmarkt Münster - Groepsaanvraag

Algemene info: De kersttijd in Münster is ieder jaar een hele belevenis. Münster is een kreisfreie stad in het noordelijk deel van Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het is de hoofdstad van de Regieru... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Münster - Groepsaanvraag

Algemene info:

De kersttijd in Münster is ieder jaar een hele belevenis. Münster is een kreisfreie stad in het noordelijk deel van Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het is de hoofdstad van de Regierungsbezirk Münster. Wanneer de Prinzipalmarkt gaat stralen in een gouden glans, de kerken, koopmanshuizen en de musea worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt verlicht, beginnen de kerstmarkten ook. De stad heeft maar liefst 5 kerstmarkten met ruim 300 kraampjes, deze kerstmarkten nodigen uit om te slenteren en te genieten van alle bezienswaardigheden.
Uw programma (Voorstel):

Vanuit uw gekozen vertrek punt vertrekken we met een luxe touringcar richting Münster.

Onderweg kunnen we een stop maken voor een kopje koffie/thee met, hoe kan het ook anders een lekker stuk gebak.

De verschillende kerstmarkten die u kunt bezoeken hebben allemaal een ander thema en een ander gebied binnen de stad. Naast al deze kerstmarkten zijn alle winkels in munster op en kunt u dus goed winkelen in de stad.

De eerste kerstmarkt genaamd Aegidii is een kerstmarkt met een enorme kribbe die u kunt bekijken. Ook is er een 6 meter hoge piramide en een sprookjeswereld. Ook zijn er een aantal leuke kraampjes die het hele gezin uitnodigen om gezellig te slenteren, tevens is er ieder halfuur een mooi klokkenspel.

De tweede kerstmarkt is een romantische genaamd Rathaus. Een hemel van lichten begroet u tijdens de kerstmarkt en zorgt voor een romantische sfeer. Deze kerstmarkt is de grootste en tevens de oudste van munster. Er is een groot aanbod aan sieraden en kunstnijverheidsartikelen. Voor de kinderen is er een kindercarrousel en vel verschillende culinaire aanbiedingen voor groot en klein.

De derde kerstmarkt genaamd Lamberti is er een die aan de voet van de Lambertikerk plaats vindt. Deze markt heeft een zee van lichten en kleine blauwe kramen met spitsdak. De historische booghuizen en een grote kerstboom schitteren met lichten en kerstversiering waar u van gaat stralen.
De vierde kerstmarkt is er een met veel specialiteiten uit Westfalen. De markt genaamd Kiepenkerl heet, is opgezet als een klein kerstdorp, en heeft een grote verscheidenheid aan sierkunst. Ook op culinair gebied is er op deze markt veel te ontdekken.
De laatste kerstmarkt genaamd GIEBELHÜÜSKESMARKT is een nog niet zo oude kerstmarkt van Munster. Deze kerstmarkt verrast zijn bezoekers met handgemaakte artikelen en vele lekkernijen.

Na een geweldige dag vertrekken we terug vanuit Münster naar uw gekozen eind bestemming.

Meer informatie

Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
kerstmarkt Münster
kerstmarkt Münster

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), toilet, TV/DVD en airco;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek Kerstmarkt Münster;
 • Servicekosten, reserveringkosten, parkeerkosten en BTW;
 • Verzorgingskosten chauffeur/reisleider.
(*) de bar in de touringcar is tegen betaling.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
kerstmarkt Münster
kerstmarkt Münster
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
kerstmarkt Münster
kerstmarkt Münster

Offerte aanvragen