Dagtocht kerstmarkt Aken - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Aken - Groepsaanvraag

 

Dagtocht kerstmarkt Aken - Groepsaanvraag

Net over de grens van Duitsland vind je de kerstmarkt in Aken. Deze stad met de bekende kerk genaamd de Dom is erg populair onder toeristen. De Dom is gebouwd tussen 796 en 804. Tegenover de Dom staat het stadh... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Aken

Aken, Duitsland

Klik hier voor de website

Aachen, of Aken, ligt in de deelstaat Noord- Rijnland-Westfalen in Duitsland, vlakbij het punt waar Duitsland grenst aan België en Nederland. Historisch gezien is deze spa stad een prominente stad waar Duitse koningen werden gekroond. Aachen is tevens beroemd geworden omdat het de favoriete residentie van Karel de Grote was. Het graf ligt in de indrukwekkende kathedraal die hij zelf had gebouwd.

De stad is vol met historische bezienswaardigheden die herinneren aan die tijd. U vindt er Middeleeuwse gebouwen, stadspoorten en prachtige fonteinen. Vandaag de dag is Aachen uitgegroeid tot een aangename mix van oude en nieuwe invloeden. Ook in de maand voor Kerst is Aachen zeker een bezoek waard! Dan wordt deze stad omgetoverd tot een heus kerstdorp. 

In het Frans heet deze stad Aix - la - Chapelle, in het Spaans Aquisgran en in het Nederlands draagt Aachen de naam Aken .
 


Dagtocht kerstmarkt Aken - Groepsaanvraag

Net over de grens van Duitsland vind je de kerstmarkt in Aken. Deze stad met de bekende kerk genaamd de Dom is erg populair onder toeristen. De Dom is gebouwd tussen 796 en 804. Tegenover de Dom staat het stadhuis van Aken. De voorgevel van het gebouw is versierd met onder andere beelden van Duitse keizers en koninginnen.
Brabant Expres reizen organiseert al jaren dagtochten naar verschillende kerstmarkten. U vertrekt met de bus en u bepaald uw eigen opstapplaats. In deze sfeervolle stad is de kerstmarkt vanaf half november te bezoeken. Er zijn tientallen gezellige kraampjes opgezet met mooie kerstverlichting, lekkere hapjes en drankjes. Er heerst een buitengewone warme sfeer waar mensen ver vanuit aken speciaal voor komen. Je kunt hier genieten van een warm kopje chocomel, koffie of van een heerlijke Glühwein. Natuurlijk is hier ook gebak te vinden. Zo kunt u genieten van een speciaal stuk kerstgebak. De vele lichtjes en uitzonderlijke sfeer zullen u een onvergetelijke dag bieden in de grote stad Aken.Onderweg kunnen we een stop maken voor een bakje koffie of thee met een lekker stuk gebak. Na een geslaagde dag vertrekken we vanuit Aken terug met de bus.

Meer informatie

 • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Kerstmarkt Aken
Kerstmarkt Aken

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt van Aken.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.

* De bar is tegen betaling.
Kerstmarkt Aken
Kerstmarkt Aken
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerstmarkt Aken
Kerstmarkt Aken

Offerte aanvragen