Dagtocht kerstmarkt Brugge - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht kerstmarkt Brugge - Groepsaanvraag » Dagtocht kerstmarkt Brugge

Prijs vanaf
€ 24,50
p.p.
 
 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Brugge

De kerstmarkten in Brugge zijn heel bekend. Deze middeleeuwse Belgische stad biedt de perfecte setting voor de kerstmarkten en andere feestelijke activiteiten. De middeleeuwse pleinen zijn verlicht met kleurrij... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Brugge

8000

Brugge, Belgiƫ

Klik hier voor de website

Brugge is een van de oudste steden in België. Zomer of winter, ’s morgens of ’s avonds, in de zon of in de regen, de Rozenhoedkaai en alle andere bruggen over de kanalen geven altijd een overweldigende indruk. Het is dan ook geen verrassing dat dit een van de meest gefotografeerde plekken in Brugge zijn. De beste manier om deze stad te ontdekken is door een boottocht te maken. U ontdekt dan de geheime tuinen, pittoreske bruggen en de prachtige uitzichten verstopt in de steegjes van de stad. De binnenstad van Brugge staat op de UNESCO World Heritage lijst en is daarom niet begaanbaar voor de bus om bijvoorbeeld een rondrit te maken. In plaats daarvan is het mogelijk om een rondrit te maken met een paard en wagen. Maak een wandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het gotische stadshuis, de Halle en het Belfort, Hof Bladelin, het Groeninge Museum, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de klokkentoren en de markthallen.


Prijs vanaf
€ 24,50
p.p.

Dagtocht kerstmarkt Brugge - Groepsaanvraag

De kerstmarkten in Brugge zijn heel bekend. Deze middeleeuwse Belgische stad biedt de perfecte setting voor de kerstmarkten en andere feestelijke activiteiten. De middeleeuwse pleinen zijn verlicht met kleurrijke verlichting waar u aangenaam kunt winkelen in de typische kerst markt of in de magische versierde winkelstraten. Verder heeft u de mogelijkheid om te gaan schaatsen op de ijsbaan op de Grote Markt, maar u kunt oook gewoon genieten van de sfeer in de vele restaurants en cafés met lekker eten en warme chocolademelk!

Op de markt vindt u meteen de verlichte ijsbaan, met daar omheen de vele verschillende kerstkraampjes. Waar de een de schaatsen ombindt, geniet de ander van al het moois dat te koop is in de vele kraampjes. Ook dit jaar verkopen de kraampjes de laatste kersttrends en voor ieder wat wils. Denk daarbij aan de gebreide kleiding, slippers, kristallen, glazen kerstbeeldjes. De ijsbaan is omringt door de vele middeleeuwse gebouwen. Er wordt veel braadworst en glühwein geschonken, maar wanneer u het niet zo lekker vindt dan kunt u uiteraard kiezen voor de Belgische chocolade, bier en frietjes. Warm uzelf op met een lekkere glühwein of neem een koffie met Mandarine Napoleon (Belgische likeur). Of wat dacht u van een Irish coffee of Baileys met warme chocolademelk? Let wel even goed op de prijzen, die verschillen soms enorm tussen de kraampjes.

Brugge is ook gastheer voor de magische Sneeuw- en IJssculpturenfestival en dat is zeker een bezoek waardt terwijl u geniet van uw dagje of weekendje weg.
Programma
U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie

 • Rolstoelvriendelijk.
 • Reisdatum in het laagseizoen
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief busvervoer;
 • De vanaf prijzen zijn op basis van volle bezetting in de touringcar;
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal;
 • Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Brugge.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge
Dagtocht kerstmarkt Brugge

Offerte aanvragen