Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » KBO Reizen » Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.
 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Middenin België ligt de stad Brussel, de hoofdstad van België met maar liefst 1,2 miljoen inwoners. Brussel wordt ook wel gezien als de hoofdstad van Europa, want in het Europarlement worden veel bela... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Brussel

1000

Brussel, België

Klik hier voor de website

Brussel heeft een snel groeiende reputatie als één van Europa's must-see bestemmingen. Dit is niet alleen te danken aan het feit dat Brussel de Europese hoofdstad op politiek gebied is, maar het heeft te maken met de charme van een kleine stad, trendy bars en restaurants, fantastisch eten, geweldig nachtleven en moderne winkels. De stad heeft voldoende te bieden om er langer dan 1 dag te vertoeven. Sterker nog, er is zoveel te doen en te zien dat het teveel is om op te noemen. Een lange lijst aan bezienswaardigheden zorgen ervoor dat u deze stad niet zomaar eventjes in een dag ziet. Denk daarbij aan de vele musea, tentoonstellingen en festivals. Brussel wordt ook steeds bekender als de stad van stijl, kunst en design. Er komen meer grote internationale namen in het groeiende aantal winkelstraten. Hierdoor worden ook meer lokale ontwerpers door de modewereld ontdekt.

Tip: kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele, Koninklijk Paleis van Brussel, kasteel Belvédère in Laken, Stedelijk Museum Het Broodhuis en Jubelpark.


Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.

Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Middenin België ligt de stad Brussel, de hoofdstad van België met maar liefst 1,2 miljoen inwoners. Brussel wordt ook wel gezien als de hoofdstad van Europa, want in het Europarlement worden veel belangrijke beslissingen genomen. In het centrum vindt u de Grote Markt, hier zijn vele cafés, restaurants en terrasjes waar de heerlijke Belgisch biertjes geserveerd worden. Naast 'Manneke Pis, is ook het Atomium een echt kenmerk van Brussel. Het Atomium is een stalen constructie die bestaat uit negen bollen met elk een diameter van 18 meter, het werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1985. Het is met meer dan 600.000 bezoekers per jaar de meest bezochte toeristische trekpleister van de Europese hoofdstad.
Uw programma:
We vertrekken vanaf uw privé opstapplaats en rijden in ca. 1,5 uur naar Brussel, onze bestemming van vandaag.

Ieder jaar vindt in de Belgische hoofdstad de grootste kerstmarkt van het land plaats. Zo'n 240 kerstkraampjes kleuren de oude straten en gezellige pleinen van het historische centrum in sfeervolle rode en groene tinten. Naast leuke decoraties voor in de kerstboom, voor op tafel tijdens het kerstdiner of om de tuin sfeervol mee aan te kleden, treft u op de kerstmarkt in Brussel ook kraampjes vol met heerlijke hapjes. Niet alleen de typische lekkernijen die u op iedere kerstmarkt vindt, maar ook de Belgische biertjes, de Belgische chocola en de Vlaamse friet.

Aan het einde van de dag maken we ons weer gereed voor de thuisreis.

Meer informatie

 • Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Deze dagtocht is niet beslist rolstoelvriendelijk.
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Brussel.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen