Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Midden in België ligt de stad Brussel. Brussel is de hoofdstad van België en telt maar liefst 1,2 miljoen inwoners. Ook wordt Brussel gezien als de hoofdstad van de Europese unie. Vanuit deze stad wor... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Brussel - Groepsaanvraag

Midden in België ligt de stad Brussel. Brussel is de hoofdstad van België en telt maar liefst 1,2 miljoen inwoners. Ook wordt Brussel gezien als de hoofdstad van de Europese unie. Vanuit deze stad worden veel belangrijke beslissingen gesloten. Brussel is erg toeristisch en je kunt er verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Zo kun je de grote stad in het centrum bezoeken. Hier zijn vele terrasjes waar je een Belgisch biertje kan drinken. Een erg bekend beeld is ‘’manneke pis’’. Deze toeristische attractie is erg bekend in Brussel. Ook kun je een bezoekje nemen aan het Atomium. Dit is de Eifel toren van Brussel. Vanuit de grootste bol van het Atomium heb je uitzicht over de gehele stad.
De kerstmarkt is feestelijk versierd en je zult hier het echte kerstgevoel hebben. Verspreid over het centrum staan velen kraampjes en winkels waar je kunt genieten van een uitgebreid aanbod lekkernijen. Je kunt vooral in de kleine houten chalets eten en drinkwaren kopen. Er is ook een grote carrousel die prachtig verlicht is. Op de kerstmarkt is een enorm reuzenrat te vinden. Wanneer je hierin zit zul je een prachtig uitzicht hebben over de gehele markt en stad.

De kerstmarkt is een van de grootste en bekendste kerstmarkten van Belgie. Op de kerstmarkt is veel te doen waardoor je hier uren van zult genieten. Vervelen zul je je zeker hier niet doen.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Brussel.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen