Dagtocht kerstmarkt Duisburg - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Duisburg - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Duisburg - Groepsaanvraag

Duisburg is een Duitse stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad telt meer dan 450 duizend inwoners en is hierdoor een grote stad. Er zijn velen bezienswaardigheden in deze stad die het je erg interessa... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Duisburg - Groepsaanvraag

Duisburg is een Duitse stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad telt meer dan 450 duizend inwoners en is hierdoor een grote stad. Er zijn velen bezienswaardigheden in deze stad die het je erg interessant maken. Zo heb je het Landschaftspark. Dit is een oude staalfabriek. Een erg populaire attractie onder toeristen is het Tiger & Turtle. Dit is een achtbaan die je kunt beklimmen. In de avond is deze prachtig verlicht. Ook heeft Duisburg een eigen dierentuin. Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden in deze stad die je niet kunt missen.
Programma (voorstel):

We vertrekken met een van onze luxe toeringcars vanuit het door u gekozen vertrek punt naar de Duitste kerstmarkt in Duisburg.

Onderweg is het mogelijk om een tussen stop te maken. Hier kunnen we bijvoorbeeld een warm bakje koffie of thee nemen met een lekkernij.

In de binnenstad van Duisburg vind je vanaf midden november tot eind december de kerstmarkt. De kerstmarkt telt maar liefst 100 kerstkramen. Het centrum en de binnenstad is prachtig versierd in de kerstsfeer die je wilt zien. De velen lichtjes en versieringen zullen je een geweldig kerstgevoel geven. Natuurlijk zijn er velen lekkernijen die je kunt proberen. Hou je van wijn? Dan is de Duitse glühwein iets voor jou. Iets anders lekker warm is er natuurlijk ook te krijgen. Zo kun je genieten van een bakje thee, koffie of chocolade melk. Je kunt hier ook natuurlijk van alles proeven en verschillende cadeaus kopen voor de december maanden. Wat deze kerstmarkt speciaal maakt is de ijsbaan en het reuzenrad. Wil je in Duisburg over het ijs schaatsen dan is dat natuurlijk mogelijk. Vanuit het reuzenrad heb je een mooi uitzicht over de gehele markt.

Na een geweldige dag in Duisburg vertrekken we terug met onze touringcar naar de door u gekozen eind bestemming.

Meer informatie

 • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), toilet, TV/DVD en airco;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek Kerstmarkt Valkenburg;
 • Servicekosten, reserveringkosten, parkeerkosten en BTW;
 • Verzorgingskosten chauffeur/reisleider.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • (*) de bar in de touringcar is tegen betaling.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen