Dagtocht kerstmarkt Hasselt - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » KBO Reizen » Dagtocht kerstmarkt Hasselt - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.
 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Hasselt - Groepsaanvraag

Vanaf de laatste week van november t/m de eerste week van januari kunt u op het Hasseltse Kolonel Dusartplein terecht voor ´Winterland Hasselt´. Dit evenement is de grootste winterhappening van Limb... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Hasselt

Hasselt, België

Klik hier voor de website

Hasselt staat ook wel bekend als de jenever (of gin) producent bij uitstek in België. Hasselts Jenever werd het drankje van de 19de-eeuwse Vlaamse man en vrouw. Hasselt had 24 jenever distilleerderijen rond 1840. 

De brouwerijen in Hasselt staan bekend om het brouwen op hun eigen manier. De beste manier om dit te ervaren is om daadwerkelijk op bezoek te gaan bij een bierbrouwerij. Het Openluchtmuseum van Bokrijk laat de levensechte vaardigheid van het bierbrouwen van dichtbij zien in een 17e eeuswe brouwerij. Met oude gereedschappen en oud technieken in combinatie met de ingrediënten kunt u meer van het bier brouwen leren. 

In Hasselt kunt u verschillende keukens vinden, zoals de Vlaamse, Franse, Europese en mondiale. Wat Hasselt onderscheidt ten opzichte van andere steden is dat het in Hasselt niet gaat om hoe het voedsel gepresenteerd wordt, maar hoe het smaakt. 

Traditionele markten worden elke dinsdag en vrijdag gehouden, in de open ruimte van het centrale plein, het Kolonel Dusartplein. Van april tot november is er ook een antiek- en rommelmarkt elke zaterdag.

Verder kunt u ook een stripverhaal route wandelen. Tijdens de wandeling ziet u muurschilderingen bekende stripfiguren die u misschien wel kent: Tin-tin, Nero, Suske en Wiske, Jommeke, De Kiekeboes, Urbanus, Samson en Gert.


Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.

Dagtocht kerstmarkt Hasselt - Groepsaanvraag

Vanaf de laatste week van november t/m de eerste week van januari kunt u op het Hasseltse Kolonel Dusartplein terecht voor ´Winterland Hasselt´. Dit evenement is de grootste winterhappening van Limburg, vorig jaar goed voor meer dan 650.000 bezoekers. De bezoekers worden getrakteerd op de gebruikelijke winterse gezelligheid: een overdekte ijspiste, een Grand Café, een spiegeltent en talrijke kraampjes en attracties, goed voor 12.000 vierkante meter winterpret. De blikvanger zal het reuzenrad worden, dat van bovenaf een uniek uitzicht biedt op de Hasseltse binnenstad.
Uw programma
We vertrekken vanaf uw privé opstapplaats en rijden in ca. 1,5 uur naar Hasselt, onze bestemming van vandaag. Hierr staat een bezoek aan ´Winterland Hasselt´ op ons programma. Rondom het Kolonel Dusartplein kunt u shoppen bij de meer dan 80 kerstkramen. Honderdduizenden mensen hebben hier de tijd van hun leven met kerst al gehad. Er zijn vele attracties waar u van kunt genieten, een rondje schaatsen, of een ritje maken in het reuzenrad, het behoort vandaag tot de mpogelijkheden. En wilt u genieten van een Belgische kerstwafel of van een warme chocomel? Het kan allemaal op deze kerstmarkt. Aan het einde van de dag maken we ons weer gereed voor de thuisreis.

Meer informatie

 • Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Deze dagtocht is niet beslist rolstoelvriendelijk.
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt
Kerstmarkt

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Hasselt.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt
Kerstmarkt
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt
Kerstmarkt

Offerte aanvragen