Dagtocht kerstmarkt Londen - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht kerstmarkt Londen - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 85,00
p.p.
 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Londen - Groepsaanvraag

Er is niets feestelijker als Londen in de kersttijd. Tijdens de kerstperiode is er een Winter Wonderland in Hyde Park. Dit is een kerstmarkt met feestelijke kermisattracties, maar er is ook een mogelijkheid om ... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Londen

EC1A 1A

Londen, Engeland

Klik hier voor de website

Het is geen wonder dat Londen één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld is. De hoofdstad van Groot-Brittannië is een levendige stad vol kunst en entertainment. U kunt Londen eindeloos verkennen zonder dat het gaat vervelen. Er blijven unieke dingen te zien en te doen. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, ontdek de geheimen van the Tower of London en bezoek de imposante en spectaculaire St. Paul’s Cathedral. Langs de rivier de Thames staat de London Eye, Europa's grootste reuzenrad. Met individuele glazen capsules geniet u van de de meest spectaculaire uitzichten van de stad tijdens een ritje van 30 minuten.

Houdt u van shoppen? Dan kunt u uw ogen uitkijken in Oxford Street en in warenhuis Harrods met maar liefst 7 verdiepingen en 330 afdelingen. Al meer dan 160 jaar is Harrods een luxe winkelbestemming voor exclusieve collecties en uitstekende service. Na afloop kunt u zich van alle drukte terugtrekken in het bekende Hyde Park.

Tips: Buckingham Palace, Tower of London en Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus en Trafalgar Square en Hyde Park en Covent Garden.


Prijs vanaf
€ 85,00
p.p.

Dagtocht kerstmarkt Londen - Groepsaanvraag

Er is niets feestelijker als Londen in de kersttijd. Tijdens de kerstperiode is er een Winter Wonderland in Hyde Park. Dit is een kerstmarkt met feestelijke kermisattracties, maar er is ook een mogelijkheid om te gaan schaatsen en ook hier schenken ze lekkere warme glühwein in overvloed. Schaatsen in de wintermaanden is altijd enorm populair in Londen. De ijsbanen duiken op op plaatsen zoals het Natural History Museum, Canary Wharf, Somerset House en Hampton Court Palace van oktober tot en met februari.

Kerst is één van de gezelligste tijden van het jaar om de Engelse hoofdstad te bezoeken, met een scala aan winteractiviteiten voor alle leeftijden. Londen heeft een schat aan warenhuizen om uit te kiezen voor de kerstinkopen. Wat dacht u van een bezoek aan het prachtig versierde warenhuis Harrods?

De grootste kerstboom van de stad vindt u op Trafalgar Square, deze wordt jaarlijks aan Londen geschonken door de Noorse hoofdstad Oslo. Op doordeweekse avonden en in de middaguren in het weekend zingen veel verschillende groepen kerstliederen onder deze boom.
Uw programma:
U vertrekt 's ochtends al heel vroeg vanaf uw privé opstapplaats in Nederland. Omstreeks 09:00 uur (Engelse tijd) arriveert u in Londen. Onze chauffeur zet u in het centrum van Londen af (meestal op Bayswater Road, aan de noordzijde van Hyde Park). U heeft maar liefst minimaal 9 uur de tijd om deze wereldstad te verkennen! Een Londen Oyster Card is hierbij superhandig! Travelcards zijn fantastisch als u van het Londense metrosysteem gebruik gaat maken. En daarbij zijn ze ook nog is geldig op bussen, trams, Docklands Light Railway en bovengrondse treinen binnen Londen. Geniet optimaal van uw tijd in Londen en reserveer de Travelcard direct bij uw boeking!

Omstreeks 18:30 uur wordt de terugreis weer ingezet. De chauffeur deelt u na aankomst de exacte vertrektijd mee! Dit kan per reis verschillend zijn i.v.m. de overtochten. Tijdens deze 24-uurs reis kunt uiteraard heerlijk uitrusten & slapen in onze comfortabele touringcar.

Meer informatie

 • Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Deze dagtocht is niet beslist rolstoelvriendelijk.
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Eén vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Retourovertocht met Eurotunnel of per ferry;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan Londen.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen
Dagtocht kerstmarkt Londen

Offerte aanvragen