Dagtocht kerstmarkt Luik - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Luik - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Luik - Groepsaanvraag

Luik is de hoofdstad van de provincie Luik in België. De stad is gelegen aan de Maas, ongeveer 30 km stroomopwaarts van Maastricht. In deze stad in België wordt ook ieder jaar een kerstmarkt gehouden ... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Luik - Groepsaanvraag

Luik is de hoofdstad van de provincie Luik in België. De stad is gelegen aan de Maas, ongeveer 30 km stroomopwaarts van Maastricht. In deze stad in België wordt ook ieder jaar een kerstmarkt gehouden die ieder jaar weer veel mensen aantrekt. In 2019 werd Luik uitgeroepen tot kersthoofdstad van Europa en daardoor is deze kerstmarkt zeker een bezoekje waard. Meer dan 20 jaar geleden begon deze kerstmarkt in Luik jaarlijks en deze is inmiddels doorgegroeid tot een markt met meer dan 200 kraampjes.
De kerstmarkt van Luik is de grootste en oudste kerstmarkt van België, dit is goed te zien aan de bezoekersaantallen. Ruim 2 miljoen mensen bezoeken ieder jaar deze grote en indrukwekkende kerstmarkt, deze kerstmarkt is een begrip in de wijde omgeving. De kerstmarkt wordt ieder jaar in het hart van de stad gehouden en dit zorgt voor een betoverend effect. Deze redenen zijn een bezoekje aan deze veelzijdige kerstmarkt zeker waard.

De kerstmarkt bevindt zich op de Place fu Marche, het hart van de stad. Het ernaast gelegen Place Saint-Lambert is ook het decor van deze kerstmarkt. Met de 200 kraampjes is deze markt een unieke beleving. De kraampjes zijn opgesteld in straatjes, pleintjes en steegjes van de stad rondom het centrum. De kraampjes zijn rondom een gemeentehuis, kerk, postkantoor en sleepiste gebouwd. Er is een gemeenteraad die zorgt voor het dorpse gevoel. In de kraampjes vindt u streekproducten en verrassende cadeaus voor onder de boom. In het weekend is er veel leven op de kerstmarkt en door dans, muziek en koorzang in het stadje. Tevens is er op deze kerstmarkt een overdekte ijsbaan waar iedereen kan schaatsen.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Luik.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen