Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.
 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Onder de naam 'Magisch Maastricht' gaat de stad in volle kerst-modus. Bezoek tijdens de kerstdagen de kerstmarkt, ga schaatsen op de ijsbaan op het Vrijthof en zie de zee van licht vanaf de bovenkant va... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Maastricht

Maastricht, Nederland

Klik hier voor de website

Maastricht is één van de oudste steden van Nederland en dat ziet u direct wanneer u door de historische binnenstad wandelt. Kerken, stadsmuren, monumentale herenhuizen en uitgestrekte pleinen vloeien moeiteloos samen met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. 

Als u op zoek bent naar de ideale stad voor een bourgondische levensgenieter, een gezellige stad vol historie, kunst en cultuur of een stad die omringd is door mooie natuur in een heuvelachtig gebied: dan komt u ongetwijfeld uit in Maastricht. Want in die stad, in het zuiden van ons land, vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken.

In de zomer is het Vrijthof een gezellig plein vol terrasjes, in de adventsperiode is het de locatie van 'Magisch Maastricht'. Dan vindt u hier o.a. talloze kerststalletjes, een overdekte schaatsbaan, een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten.


Prijs vanaf
€ 20,00
p.p.

Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Onder de naam 'Magisch Maastricht' gaat de stad in volle kerst-modus. Bezoek tijdens de kerstdagen de kerstmarkt, ga schaatsen op de ijsbaan op het Vrijthof en zie de zee van licht vanaf de bovenkant van het reuzenrad. Tijdens Magisch Maastricht is de historische binnenstad verlicht op spectaculaire wijze. Er is een speciaal lichtpad aan de overkant van de Maas via de Sint Servaasbrug brug en de Hoge Brug. Vergeet niet te stoppen om de licht animatie van de 200 mistletoes bewonderen in de bomen op het Onze Lieve Vrouweplein.

Tijdens de kerstmarkt is het Vrijthof de plaats waar het allemaal om gaat. Naast een groot aantal kraampjes en een reuzenrad staat er ook een ijsbaan. Geniet van de prachtige kerstsfeer tijdens het schaatsen en wanneer u na het schaatsen nog zin en tijd heeft om verdere kerstinkopen te doen, dan raden wij u aan om zeker een bezoek te brengen aan de gezellige straatjes van de wijk Jekerkwartier.
Uw programma:
We vertrekken vanaf uw privé opstapplaats en rijden in ca. 2 uur naar Maastricht, onze bestemming van vandaag.

Tijdens de kerstmarkt in Maastricht zal u de warme hartelijkheid van deze stad gaan ontdekken. Tijdens de kerstmarkt is het Vrijthof de centrale plek van gezelligheid. Ook het Onze Lieve Vrouweplein is prachtig versierd met kaarsjes en lichtjes in bomen en gebouwen. Als u de lampjes volgt wandelt u via een magische lichtroute naar het Vrijthof, hier kunt u genieten van een onderonsje met de kerstman. U vindt op de kerstmarkt meer dan 80 kerstkraampjes waar de meest uiteenlopende producten verkocht worden; van heerlijke, typische wintergerechten en streekproducten tot mooie geschenkartikelen en oude ambachten.
Ook is er ieder jaar op de kerstmarkt een schaatsbaan en een reuzenrad. Ook de winkels in de winkelstraten zijn tijdens Magisch Maastricht geopend.

Aan het einde van de dag maken we ons weer gereed voor de thuisreis.

Meer informatie

 • Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Deze dagtocht is niet beslist rolstoelvriendelijk.
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Eén vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht

Offerte aanvragen