Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

 
 
 

Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Uw programma (voorstel): Vanuit de door u gekozen locatie vertrekken we met een van onze luxe touringcars richting Maastricht. Onderweg kunnen we een tussen stop maken om te genieten van een warm bakje ko... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Maastricht - Groepsaanvraag

Uw programma (voorstel):

Vanuit de door u gekozen locatie vertrekken we met een van onze luxe touringcars richting Maastricht.

Onderweg kunnen we een tussen stop maken om te genieten van een warm bakje koffie of thee met bijvoorbeeld een stuk limburgse vlaai.

Magisch Maastricht viert op grote schaal kerst. U vindt de grootste verrassingen op het Vrijthof, waarbij een grote ijsbaan, een kerstmarkt, een reuzenrad en volop sfeer te vinden zijn. In feite, zult u deze magische sfeer in het hele centrum van de stad vinden. Daar waar de pleinen, straten en binnenplaatsen tot de rand zijn gevuld met leuke activiteiten. Geniet van het brede scala van unieke winkels zeven dagen per week, en kijk uw ogen uit in de decoratieve etalages en de prachtige kerstmarkt.

Onder de naam "Magisch Maastricht" gaat de stad in volle kerst-modus. Bezoek tijdens de kerstdagen de kerstmarkt, ga schaatsen op de ijsbaan op het Vrijthof en zie de zee van licht vanaf de bovenkant van het reuzenrad. Tijdens Magisch Maastricht is de historische binnenstad verlicht op spectaculaire wijze. Er is een speciaal lichtpad aan de overkant van de Maas via de Sint Servaasbrug brug en de Hoge Brug. Vergeet niet te stoppen om de licht animatie van de 200 mistletoes bewonderen in de bomen op het Onze Lieve Vrouweplein.

Tijdens de kerstmarkt is het Vrijthof plein de place to be. Naast een groot aantal kraampjes en een reuzenrad staat er ook een ijsbaan. Geniet van de prachtige kerstsfeer tijdens het schaatsen en wanneer u na het schaatsen nog zin en tijd heeft om verdere kerstinkopen te doen, dan raden wij u aan om zeker een bezoek te brengen aan de gezellige straatjes van de wijk Jekerkwartier.

Genieten van een warm kopje chocomel, koffie of thee? Het kan allemaal op de kerstmarkt in Maastricht.

Na een succesvolle dag vertrekken we terug met een van onze touringcars naar de door u gekozen eind bestemming.
Tijdens de kerstmarkt in Maastricht zal u de warme hartelijkheid van deze stad gaan ontdekken. Tijdens de kerstmarkt is het Vrijthof de centrale plek van gezelligheid. Ook zijn er op het Onze Lieve Vrouweplein, het hele plein is versierd met kaarsjes, lichtjes in bomen en gebouwen. Vanuit al deze lampjes wandelt u via een magische lichtroute naar het Vrijthof, hier kunt u genieten van een onderonsje met de kerstman.
Maastricht is een goede stad om lekker te shoppen en dit kunt u dan ook goed doen tijdens de kerstmarkt. Er zijn op de markt vele kraampjes te vinden met artikelen voor ieder wat wils. Ook is er ieder jaar op de kerstmarkt een schaatsbaan en een reuzenrad. Na dat u op de schaats gestaan heeft kunt u natuurlijk gaan genieten van heerlijke glühwein. De normale winkels zijn in Maastricht tijdens de kerstmarkt ook de normale winkels geopend en kunt u hier ook een bezoekje aan brengen.

Meer informatie

 • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), toilet, TV/DVD en airco;
 • Service en begeleiding van onze ervaren chauffeur;
 • Programma zoals beschreven;
 • Vrij bezoek Kerstmarkt Maastricht;
 • Servicekosten, reserveringkosten, parkeerkosten en BTW;
 • Verzorgingskosten chauffeur/reisleider.
(*) de bar in de touringcar is tegen betaling.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht
kerstmarkt Maastricht

Offerte aanvragen