Dagtocht kerstmarkt Oberhausen - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Oberhausen - Groepsaanvraag

 

Dagtocht kerstmarkt Oberhausen - Groepsaanvraag

De kerstmarkt die ieder jaar in Oberhausen wordt gehouden is bijzonder populair onder Nederlanders. Oberhausen is een kreisfreie Stadt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad ligt in het noordwesten... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Oberhausen - Groepsaanvraag

De kerstmarkt die ieder jaar in Oberhausen wordt gehouden is bijzonder populair onder Nederlanders. Oberhausen is een kreisfreie Stadt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad ligt in het noordwesten van het Ruhrgebied en telt 209.292 inwoners. De kerstmarkt ligt dicht bij een winkelcentrum met maar liefst 200 winkels. Daarom is deze kerstmarkt ideaal te combineren met een middagje winkelen en kerstinkopen doen. De kerstmarkt telt ongeveer 150 kraampjes waar u allerlei hebbedingetjes kunt scoren.
De kerstmarkt in Oberhausen is opgedeeld in 3 delen. Bergweihnachtsmarkt, Santa’s Village en de Wichtelmarkt zijn de 3 delen waar de kerstmarkt uit bestaat.

De Bergweihnachtsmarkt doet denken aan een skivakantie. U vindt op deze kerstmarkt 60 huisjes die vel weg hebben van de chalets in de alpen. Door de muziek, typische producten uit de Alphen, apres-skifeestjes en de verse koekjes kom je helemaal in de skisfeer.

Santa’s Village is een kerstmarkt die gebaseerd is op zijn naam, als u denkt aan het woord Santa’s Village is dat wat u ziet op deze kerstmarkt te vinden. De markt telt ongeveer vijftig kraampjes in allerlei bonte en levendige kleuren. U kunt er grote zuurstokken, notenkrakers, veel lichtjes en rondwandelende kerstman vinden en helemaal in de kerstsfeer komen.

De Wichtelmarkt is een markt opgebouwd als een kermis. Op deze kerstmarkt word je zelf een kind en is zeer geschikt voor families. Ook zijn er optredens van grote sprekende kerstbomen die verhalen vertellen en nog veel meer sprookjesachtig entertainment.

Ook is er nog een kerstmarkt op de oude markt en deze is een stuk intiemer dan de andere kerstmarkten. Het decor is een bos en u loopt dus midden tussen de bossen. Er staat een sprookjesachtig podium waar iedere middag optredens worden gehouden.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
Kerstmarkt Oberhausen
Kerstmarkt Oberhausen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Dortmund.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Kerstmarkt Oberhausen
Kerstmarkt Oberhausen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerstmarkt Oberhausen
Kerstmarkt Oberhausen

Offerte aanvragen