Dagtocht kerstmarkt Trier - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Dagtocht kerstmarkt Trier - Groepsaanvraag

Dagtocht kerstmarkt Trier - Groepsaanvraag

Trier is een van de oudste steden van Duitsland. Het heeft velen bezienswaardigheden zoals de Porta Nigra. Deze Romeinse poort is zeker een bezoek waard. Deze poort is gebouwd in het jaar 180 na Christus. Karl ... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Dagtocht kerstmarkt Trier - Groepsaanvraag

Trier is een van de oudste steden van Duitsland. Het heeft velen bezienswaardigheden zoals de Porta Nigra. Deze Romeinse poort is zeker een bezoek waard. Deze poort is gebouwd in het jaar 180 na Christus. Karl Marx heeft zelf in Trier geleefd. Marx is een van de grondleggers van het van het socialisme en communisme. Zijn huis is nu te bezoeken als musea. Ook heeft Trier een bisschopkerk. Deze kerk genaamd De Dom van Trier is de oudste bisschopkerk van Duitsland. De stad staat vol met oude bezienswaardigheden en is zeker de moeite waard om een bezoek aan te nemen.
De kerstmarkt van Tier vindt plaats op de middeleeuwse Grote Markt, voor de Kathedraal van Tier. Met ongeveer 100 verschillende kerstkraampjes is dit een mooie kerstmarkt waar veel te vinden is. Je vindt hier alles wat met kerst te maken heeft. Zoals speelgoed, kaarsen, glaswerken, versieringen en nog veel meer cadeaus. Alle kraampjes zijn versierd met mooie lichtjes en alles is in het thema van kerst. Natuurlijk zijn er ook echte Duitse kerst lekkernijen te vinden zoals aardappelpannenkoeken, braadworsten en de echte Duitse glühwein. Er zijn zo veel verschillende soorten cadeaus en lekkernijen dat er zeker iets voor je tussen zit.

Meer informatie

  • Deze reis is minder geschikt voor gasten die een rolstoel gebruiken.
Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt de dagtocht uiteraard zo uitgebreid of eenvoudig maken zoals u dat zelf wilt. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Programma zoals beschreven;
  • Vrij bezoek aan de kerstmarkt in Trier.

Exclusief

  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering;
  • Niet genoemde entreegelden.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen