Dagtocht Oberhausen - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » KBO Reizen » Dagtocht Oberhausen - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 75,00
p.p.
 
 
 

Dagtocht Oberhausen - Groepsaanvraag

Gasometer is hét kenmerk van de Duitse stad Oberhausen. De opslagtanks voor gas was een belangrijk kenmerk van het Ruhrgebied. Inmiddels wordt aardgas getransporteerd door pijpleidingen en zijn de tanks ... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

Klik hier voor de website

In het verleden heeft Oberhausen zijn grote industriële traditie bedacht en met succes structurele verandering geïnitieerd. In het bijzonder hebben we het dan over het nieuwe centrum en de meeste moderne winkel- en vrijetijdscentrum van Europa genaamd CentrO. Oberhausen wordt nu beschouwd als een geslaagd voorbeeld van de structurele verandering van een hele regio. De Neue Mitte en CentrO, het Gasometer, de Metronom Theater, het Sea Life Aquarium en andere atracties is het uitgangspunt voor meer dan 23 miljoen gasten per jaar.

Winkelen
Vlakbij het centraal station is het BERO winkelcentrum waar u alles onder één dak kunt vinden. Met een verkoopoppervlakte van 45.000 vierkante meter en een uitstekende mix van goederen, trekt een gemiddeld dagvolume van 22.000 bezoekers. In centrum van de stad is er ook een ongeveer één kilometer lange winkelstraat met warenhuizen, speciaalzaken en cafés.

Ontspannen
Wie liever geniet van een ontspannen wandeling of een picknick in het park is aan het juiste adres in Oberhausen. Ongeveer een derde van de gemeentelijke gebied bestaat uit bos, park en water gebieden. Onder de meest populaire bestemmingen zijn het gebied Vonderort, de keizer aan de Schloss met zijn kleine dierentuin, de Hiesfelder en Sterkrader bos.


Sea Life Oberhausen

Zum Aquarium 1

46047

Oberhausen, Duitsland

Klik hier voor de website

Het Sea Life Oberhausen inspireert haar bezoekers al jaren met nieuwe ideeën en tentoonstellingen over de kleurrijke wereld van de oceanen. Ervaring met 4.000 vierkante meter divers zeeleven in meer dan 50 grote aquaria. Het hoogtepunt is een tien meter lange tunnel die door de 1,5 miljoen liter tropisch zwembad loopt. Als een duiker, hier loopt u onder het wateroppervlak door een liefdevol gemaakt rif.
Ontdek in één dag de kleurrijke diversiteit van de onderwaterwereld. De reis begint bij de kusten van de Noordzee en de Oostzee, door middel van een tropische rif met haaien, roggen en groene zeeschildpadden. In de jungle van de Amazone kunt u de gevaarlijke inwoners als piranha's, roofzuchtige meerval en paling vinden. Er is ook een gedeelte buiten waar u onder andere de otters kunt spotten.


Prijs vanaf
€ 75,00
p.p.

Dagtocht Oberhausen - Groepsaanvraag

Gasometer is hét kenmerk van de Duitse stad Oberhausen. De opslagtanks voor gas was een belangrijk kenmerk van het Ruhrgebied. Inmiddels wordt aardgas getransporteerd door pijpleidingen en zijn de tanks leeg komen te staan. Daar hebben de Duitsers handig op in gespeeld door hét kenmerk van de stad te behouden, maar er een invulling aan te geven van deze tijd. Een gids neemt ons mee door dit bijzondere gebouw waar we alles over te weten zullen komen. In de middag ontdekken we de bijzondere Altstadt door middel van een stadswandeling.
Ochtend
Vanaf uw privé opstaplaats rijden we naar het Duitse Oberhausen. Om de lange rit wat aangenamer te maken, genieten we van koffie/thee met wat lekkers in de bus. In Oberhausen brengen we een bezoek aan Gasometer, hét icoon van de stad. In de vroegere opslagtank worden elk jaar nieuwe interessante tentoonstellingen getoond. Een gids neemt ons mee voor een begeleid bezoek aan de Gasometer en leert ons alles over deze bijzondere plek. Via een panoramalift kunnen we tot op het dak komen waar we een prachtig uitzicht hebben over het westelijke Ruhrgebied. Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar.

Middag
’s Middags maken we kennis met Oberhausen door middel van een stadswandeling. Een enthousiaste gids neemt ons mee naar de bijzondere plekjes met de leukste anekdotes over deze prachtige Altstadt. We hebben nog even vrije tijd voordat de terugreis aanbreekt. We sluiten deze interessante dag af met een heerlijk diner voordat we terug aan zullen komen op uw privé opstapplaats.

Vertrek 08.15 uur - Thuiskomst 21.00 uur

Meer informatie

 • Deze dagtocht is niet beslist geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
 • Deze dagtocht is niet geheel rolstoelvriendelijk.
Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Eén vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Programma zoals beschreven;
 • Koffie/thee met iets lekkers;
 • Rondleiding door Gasometer;
 • Koffietafel/ lunch;
 • Stadswandeling onder leiding van een gids in Oberhausen;
 • Vrije tijd in Oberhausen;
 • Diner ter afsluiting.

Exclusief

 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen
busreis oberhausen

Offerte aanvragen